![]() |
spajanje na net u studentskim domovima?
ajd da rijesim misteriju jer vec sam poprilicno lud,bas frendici telefonski rjesavam to i ona kaze da nemoze....
idemo redom,prva misterija zvana "zuti usklicnik na monitorima"(njezine rijeci) se nije htio maknut(ma jelda?),,,nakon sto sm oto rijesili,sad ona treba pod "authentication" pa izabrat "EAP type" i kad izabere odgovarajuci,ja neznam koji,treba stisnut propatries da unese password i te sheme,ali kako ona kaze,stisne propatries i nista se ne dogada?u cemu bi mogao biti problem?hvala |
pa zar nije lakse zatraziti pomoc od nekoga u domu?
|
dom je trenutno prazan uglavnom i uglavnom su zemske tamo tak da 0 bodova:(
|
komer kada idemo tamo ? mislim rijesiti cemo joj ziher to :D :D :D
inace koliko ja znam oni samo trebaju mrezni kabel piknuti u uticnicu... |
i, ako se ne varam moraju imati username i pass, pa nek proba nazvati canet ili nekako doci u kontakt admina mreze..
|
Komer,jesi riješio problem?Imam ti ja pdf u kojem je sve potanko objašnjeno,ako hoćeš mogu ti to poslat na mail?!
|
treba instalirati aegis client, ili secure W2... ja sam bio jedan od pionira tog legla piratstva :)
postavke trebaju biti (na Secure W2 - na prvoj stranici/prvom tabu sve suprotno od ponudjenog, dakle ukljucene kvacice iskljuciti, iskljucene ukljuciti. PAP/TTLS je kolko se sjecam. Na drugoj stranici upises username i lozinku iz CIPa/Carneta). Na aegisu ima vise zezancije,al se pokazao pouzdaniji (bar meni) |
sredeno:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:57. |