|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() evo igram neku online igru Dark Pirates igrali jos tko to? evo linka pa je pogledajte ako niste upoznati s njom **************************************** Zadnje izmijenjeno od: tor. 07.10.2007. u 22:41. |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Evo lijepo sam prijavio post, a tebi preporučam da si fino proučiš pravila ovog foruma.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Čuj, aj ti lijepo prošeći s tim bajtfajt klonom di mu je i mjesto, i nemoj se vratit...
![]() |
![]() |
#6 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
U pravilima ti je da ne smiješ spamati po forumima sa , u ovom slučaju, krađom. Dakle, u svoju korist...
#7 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ajde, da ti ja objasnim, kad već Pomo neće. Ovaj forum ti je bitefight free forum. Zašto ? Jer osim što administratoru nije išlo u toj igri ![]() ![]() Iako ja npr. u ovom tvom slučaju ne bih imao ništa protiv da si stavio link na homepage, nego si stavio kao i svi ostali link na svoj profil (ili kaj ti ja već znam) i onda ljudi dobiju ovo: ![]() i polude jer misle da ih je netko stvarno napao i opljačkao i trče po kasicu-prasicu... Eto, nadam se da sam pomogao, a tebi jedino preostaje da primiš zečju šapu koju imaš za sreću te da se eventualno ispričaš. P.S. Morao sam se malo "propuhati", cijeli dan sam napet i posla imam preko glave ![]() P.P.S. Neke stvari su izmišljene - Buljo i McG ne znaju Birtni, tako da im ne šaljite PM-ove za kontakt... |
![]() |
![]() |
#8 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Registered User
|
Dark Pirates
Citiraj:
evo upoznat sam s pravilima i ovom prilikom se ispricavam hvala na objašnjenju i više nece biti toga s moje strane mogu ti reci da si i mene dobro nasmijao s objašnjenjem kao lika ispod tvog posta P O Z D R A V |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|