![]() |
Dark Pirates
evo igram neku online igru Dark Pirates
igrali jos tko to? evo linka pa je pogledajte ako niste upoznati s njom **************************************** |
Evo lijepo sam prijavio post, a tebi preporučam da si fino proučiš pravila ovog foruma.
|
Citiraj:
što sam napravio nema krekova ni ničeg ilegalnog online igra ne razumijem pa bih te molio da mi objasniš |
Čuj, aj ti lijepo prošeći s tim bajtfajt klonom di mu je i mjesto, i nemoj se vratit...
|
ako ja tebe što razumijem bem ga ja
niš te ne kontam hajde reci što sam napravio da ispravim ako u čemu griješim |
U pravilima ti je da ne smiješ spamati po forumima sa , u ovom slučaju, krađom. Dakle, u svoju korist...
|
Ajde, da ti ja objasnim, kad već Pomo neće.
Ovaj forum ti je bitefight free forum. Zašto ? Jer osim što administratoru nije išlo u toj igri :D, odlučio je da na forumu nema postova i linkova koji vode na stranice koje sadrže takve igre. Opet pitaš zašto ? Jer su, zaljubljenici u te online igre otvarali posebne threadove, pisali postove, stavljali u sigove linkove tipa Love triangle pics - Buljo, McG and drunk Britney Spears i onda ljudi koji nisu znali da primjerice FF dole lijepo prikaže link koji zapravo posjećuje (a taj je vodio na bitefight ti je netko ugrizao i dobio life :stoopid:), umjesto da vide Bulju, McG-a i Britney u nagim pozama, bili preveslani za te slike. Stoga su prijavljivali takve postove i najednom se stvorilo nepisano pravilo da nema takvih stvari na forumu (bilo kao postovi, bilo kao sigovi). Iako ja npr. u ovom tvom slučaju ne bih imao ništa protiv da si stavio link na homepage, nego si stavio kao i svi ostali link na svoj profil (ili kaj ti ja već znam) i onda ljudi dobiju ovo: http://www.imagesforme.com/images/439Slika1.jpg i polude jer misle da ih je netko stvarno napao i opljačkao i trče po kasicu-prasicu... Eto, nadam se da sam pomogao, a tebi jedino preostaje da primiš zečju šapu koju imaš za sreću te da se eventualno ispričaš. P.S. Morao sam se malo "propuhati", cijeli dan sam napet i posla imam preko glave ;) P.P.S. Neke stvari su izmišljene - Buljo i McG ne znaju Birtni, tako da im ne šaljite PM-ove za kontakt... |
Citiraj:
sry. na malom OFFtopicu... |
Dark Pirates
Citiraj:
evo upoznat sam s pravilima i ovom prilikom se ispricavam hvala na objašnjenju i više nece biti toga s moje strane mogu ti reci da si i mene dobro nasmijao s objašnjenjem kao lika ispod tvog posta P O Z D R A V |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:22. |