|
![]() |
#1 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Ultra plitka Tipkovnica
U moru "plitkih" tipkovnica po ducanima u ZGu 90% su ili katastrofalnog layouta ili paprene cijene, pa me stoga zanima ako netko zna koja tipkovnica ima kolko-tolko "normalan" layout (enter normalne velicine, F1,2,3.. odvojene bar centimetar kao na regularnim......) i da nije skuplja od 150kn jerbo logitech koji inace preferiram trazi 100E za to....pff.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
150kn i funkcionalna "plitka" tipkovnica nisu pojmovi koji idu zajedno... Ako hoćeš da ta tipkovnica ima nekog smisla, onda najmanje šta moraš uzeti je UltraX... Po meni jedina tipkovnica koja vrijedi spomena kod ultra tankih je diNovo Edge.... imam je i nema joj ravne... tipkati je barem dvostruko bolje nego na svim laptopima koje sam probao.... No, ipak, 1400kn nije niti blizu 150kn, stoga sorry na offtopicu.... ![]() Dakle, da se vratim k temi....... Logitech UltraX...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Citiraj:
![]() nista, mislim sa ovom od 150kn nac srecu u zajednickim trenutcima. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Ali definitivno, UltraX onda.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ja imam Logitech Ultra Flat (http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=A601107). Koštala je oko 140 kn. Veoma je ugodna pri korištenju i brzo sam se naviknuo, a i izgled joj je super. Možda će nekome smetati malo drukčiji smještaj tipki, te njihova zbijenost. Meni je super što su mi sada sve tipke lako dostupne pa puno češće koristim shortcut-ove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Logitech UltraX Premium Dobio na poslu novi komp i tu tastaturu i sad razmisljam da ju kupim i z po doma...stvarno je odlicna. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|