|
![]() |
#1 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Ageia Physix....gdje kupiti kod nas?
Vidim da se sve više počinje koristit u igrama (iako zasad još nije vrijedno spomena), ali samo informacije radi, ima gdje kod nas za kupiti i po kojoj cijeni? Ako neko ima neki link...
![]() |
#2 |
KozajeZakon.
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Po reviewima koje sam čitao apsolutno neisplativo...doduše, svi su iz 9.mjeseca 2006, kad je Ageia izašla. Ali mislim da se stanje nije promijenilo. Stvar je jednostavna: Ageia preuzima na sebe dio fizike iz igara i tako rasterećuje grafičku, međutim današnji dual i quad core CPU-i sasvim dobro odrađuju isti posao, a dolaze još jači i brži, tako da....
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nema smisla - preskupo za ono što nudi, a ATI i nVidia su ionako najavili da će u novijim karticama biti integrirano nešto slično.
![]() |
#8 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Nema smisla jer sa uključenom ageia fizikom drastično pada framerete, barem po testovima koja sam čitao
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() |
#10 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Gledao sam review novog ghost recon advanced warnešto 2 i za tu igru moraš instalirat ageia drivere, a ako imaš tu karticu, framerate je manji Ako se mene pita ageia samo dodaje brdo nepotrebnih particlea i kvadratića
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Pretjerivanje s efektima je odavno poznato.. za hrpu igara danas se mora imat ageia physics driver, iako je ne koristis, tj nemas u pc-u. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|