![]() |
Ageia Physix....gdje kupiti kod nas?
Vidim da se sve više počinje koristit u igrama (iako zasad još nije vrijedno spomena), ali samo informacije radi, ima gdje kod nas za kupiti i po kojoj cijeni?
Ako neko ima neki link... |
|
Thnx.
|
da se nadovezem na temu da ne otvaram novi thred........isplati li se to uopce kupovati.....ono po meni nema nikakvog smisla... rađe bih tih 1400kn ulozio u nesto drugo
|
Po reviewima koje sam čitao apsolutno neisplativo...doduše, svi su iz 9.mjeseca 2006, kad je Ageia izašla. Ali mislim da se stanje nije promijenilo. Stvar je jednostavna: Ageia preuzima na sebe dio fizike iz igara i tako rasterećuje grafičku, međutim današnji dual i quad core CPU-i sasvim dobro odrađuju isti posao, a dolaze još jači i brži, tako da....
|
Nema smisla - preskupo za ono što nudi, a ATI i nVidia su ionako najavili da će u novijim karticama biti integrirano nešto slično.
|
pa tako sam i mislio .......rađe bih tih 1400kn iskeširao za bolju graficku ili proc
|
Nema smisla jer sa uključenom ageia fizikom drastično pada framerete, barem po testovima koja sam čitao
|
Citiraj:
Da to je bilo prije. Sad ipak upotreba same kartice ne donosi pad performansi nego ih čak i povećava. Ipak je još uvjek kupnja same kartice neisplativa. |
Gledao sam review novog ghost recon advanced warnešto 2 i za tu igru moraš instalirat ageia drivere, a ako imaš tu karticu, framerate je manji
Ako se mene pita ageia samo dodaje brdo nepotrebnih particlea i kvadratića |
Pretjerivanje s efektima je odavno poznato..
za hrpu igara danas se mora imat ageia physics driver, iako je ne koristis, tj nemas u pc-u. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:26. |