|
![]() |
#1 |
Emperor of the Cyberspace
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() Evo upravo sam složio novi komp čije komponente već sakupljam 2 tjedna. I sad kad sam ga napokon složio kreno ja instalirat vistu. Stavim DVD i ono piše "Vista is loading files" ili neš slično. I sve dobro prođe. I onda se pojavi ona vistina pozadina i tu stane. Znam da bi se trebao pojavit neki prozor koji će me pitat na koju particiju hoću instalirat. Ali ništa, probao sam stavit u drugi dvd-rom i opet ništa. Zamijenio sam 1. i 2. hard u biosu i opet ništa. Inače imam samo 2 SATA diska, a niti jedan IDE. Dajte ljudi pomagajte. Nemogu više bez svog kompa!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Možda ti umire komp zbog Viste, i prije nego si ju instalirao ![]() ![]() Šalim se (a vidim, nije tebi do šale). Probaj instalirati nešta drugo, tako da vidiš gdje je problem. My guess je loš DVD. Eventualno promjenit kabel na DVD-ROM-u, prebacit ga u neki drugi IDE utor (ako imaš) etc. Jesi prije sa toga DVD-a instalirao Vistu na neki drugi komp ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Emperor of the Cyberspace
Datum registracije: Mar 2007
|
Instalirao sam sa toga. Ali skužio sam sada i sam da je problem u DVD-u. Nakon 20-tak pokušaja uspio sam pokrenut instalaciju i sad je sve u redu. Hvala na pomoći. EDIT: A ovo u vezi umiranja kompa. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 13.09.2007. u 12:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
destabilizator provokator
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|