|
![]() |
#1 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
kompresor-usluga
Dakle nakon što mi je dopizdilo izmišljati načine čišćenja/ispuhivanja kompjutera,kupio sam kompresor.Svi koji su dovoljno blizu Đakova nazovu me na 095 5175263 i dogovorimo se za (BESPLATNO naravno) propuhivanje. Damir
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Svaka čast. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Je, bravo ljudino, nekome ćeš sigurno uštedjeti muke oko rastavljanja, usisavanja, pemzlanja i štatijaznam kakvih sve ne rabota ![]() A općepoznato je da baš nakon tih demontaža poradi čišćenja (uglavnom) vremešnije konfe otkazuju poslušnost, pa su vlasnici na sto muka kada ponovo hoće upaliti stroj. ![]() E, da, koji si model kompresora uzeo, gdje i za koju lovu (ako se smije znati)? |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
samo oprezno s tim "kompresiranjem" kompjutera, može napljuvat kondenzata po komponentama pa da ne bi bilo kuršlusa poslje btw Ag šta ti nisi dobio onaj home made kompresor šta se dijelio na tržnici? @ damir1 kažeš nećeš reklamirat a upravo si izreklamiro 2 sitea ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2016
|
uzmi si separator vlage ,ulja, smeca , ja sam ga stavio u kompresor rucne radinosti http://www.ebay.com/itm/1-Pcs-Air-Pr...YAAOSwQupXURdg p.s. svaka cast na nesebicnoj usluzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
hmm pa to su tražilice, upišeš item i izbaci ti deset raznih trgovina gdje ga ima i pošto--isprika ako je i to protiv pravila??? stvarno nemam potrebe nikoga reklamirati.(ako bi već nekoga reklamirao onda Ninu ![]() Getriba04 hvala puno na savjetu naručujem danas
Zadnje izmijenjeno od: damir1. 14.01.2017. u 11:21. Razlog: dopuna |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|