![]() |
kompresor-usluga
Dakle nakon što mi je dopizdilo izmišljati načine čišćenja/ispuhivanja kompjutera,kupio sam kompresor.Svi koji su dovoljno blizu Đakova nazovu me
na 095 5175263 i dogovorimo se za (BESPLATNO naravno) propuhivanje. Damir |
Svaka čast. :care:
|
Je, bravo ljudino, nekome ćeš sigurno uštedjeti muke oko rastavljanja, usisavanja, pemzlanja i štatijaznam kakvih sve ne rabota :)
A općepoznato je da baš nakon tih demontaža poradi čišćenja (uglavnom) vremešnije konfe otkazuju poslušnost, pa su vlasnici na sto muka kada ponovo hoće upaliti stroj. :respekt: E, da, koji si model kompresora uzeo, gdje i za koju lovu (ako se smije znati)? |
Bravo. Ja si znam uzeti hladnjak(e) i onda ih propuhati na benziskoj.
|
Einhell kompresor TE-AC 230/24 -1000 kuna - e sad a gdje? neznam jel smijemo reklamirati koga? :)
traži na nabava.net ili jeftinije.hr pa dalje..... |
samo oprezno s tim "kompresiranjem" kompjutera, može napljuvat kondenzata po komponentama pa da ne bi bilo kuršlusa poslje
btw Ag šta ti nisi dobio onaj home made kompresor šta se dijelio na tržnici? @ damir1 kažeš nećeš reklamirat a upravo si izreklamiro 2 sitea :D |
uzmi si separator vlage ,ulja, smeca , ja sam ga stavio u kompresor rucne radinosti
http://www.ebay.com/itm/1-Pcs-Air-Pr...YAAOSwQupXURdg p.s. svaka cast na nesebicnoj usluzi :) |
hmm pa to su tražilice, upišeš item i izbaci ti deset raznih trgovina gdje ga ima i pošto--isprika ako je i to protiv pravila??? stvarno nemam potrebe nikoga reklamirati.(ako bi već nekoga reklamirao onda Ninu :) )
Getriba04 hvala puno na savjetu naručujem danas |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:57. |