|
![]() |
#1 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
(Rijeseno) Problem sa Biosom. Neuspjeli pokusaj updatea.
Naime, sljedece. Krenuo sam reinstall windowsa i prije reinstalla sam htio updateati bios. Kao i inace isao sam preko asusovog updatea, uvijek je radio. Obrisao je bios pa upisao novi i prilikom checka je stao na 16% i javio gresku, rekao da ponovim proces, no pri ponavljanju nije mogao niti obrisati pa da ponovno upise. I izade mi iz programa. Sad nastupa jos veci problem niti nemogu vise uci u asus update program kaze mi da nemam ASUS bios pa tako niti ASUS maticnu... krasno! E sad, jos nisam restartao komp, mogu li nekako preko viste forceati ponovni update biosa? Bojim se uopce restartati jer mislim da mi nebude digao komp. Sta da radim?? Zadnje izmijenjeno od: musso. 07.09.2007. u 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Nisam siguran ali mislim da Asus ima neki Easy recovery koji radi na principu da na CD/DVD bacis BIOS (mozda cak i na USB stick) i da upali skomp a da maticna obavi (gotovo) sve sama!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Unregistered User
|
Citiraj:
EDIT: Nasao sam da bi to maticna trebala imati sama, stavio sam bios na usb i sprzit cu na cd pa sta bude... Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 06.09.2007. u 09:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Pazi, moj frend je tako skurio bios preko asusovg web sita, doduse radilo se o P4 s. 478 ploci, koja nije imala jumpere za clear cmos... ![]() Baci mu error tijekom update, a ovaj reset kompa i gotovo.... probali sa zicama nekako to resetirati ali nista. blazeni dfi ![]()
![]() |
#5 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
http://forum.links.hr/viewtopic.php?t=9061
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Unregistered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ja bi ti prporucio da ne gasis,ja sam pomocu asusovog nekog programa isto tako za***o maticnu, kod mene je cak doslo d 100% al nakon restarta vise se nije digo ni bios... mrakaca :-(
![]() |
#8 |
Unregistered User
|
Nakon restarta je crklo... naravno. Rijesio tako da sam otisao u servis i dobio novu maticnu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|