|
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Na jedan, ak je kupio licencu za jedan ( a vjerojatno je, pošto ga je dobio uz lapatopa). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
U pravilu licence su OEM (samo uz novo računalo) i ta vrijedi dok komp ne doživi drastični upgrade, recimo nova ploča, proc i disk, e onda postaje nevažeća (takvih je 99% kod nas). Full verziju nanašaš sa sobom kud oćeš, ali imaš pravo samo na jedan komp u istom vremenu. A ta uz notebook je garantirano predinstalacija koja vrijedi samo uz taj notebook. To je ono kaj se tiče zakona. Gle za razliku od barem 50% ljudi na ovom svijetu imaš plačene barem jedne windowse, pa ako ti nikome nećeš reć neču niti ja ako me razumiješ ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
dim je pravi
Datum registracije: Nov 2001
|
Jeli tko zna točno vidio sam na Recro stranicama da windows XP retail za kućnu upotrbu košta 280 kn + PDV jeli to istina ako je istina koja verzija XP je najbolja jer tamo je nabrojeno more i imam plaćene win2000 OEM za njemaćko tržište jeli mogu koristiti verziju za upgrade na Engleskom jeziku |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|