|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() Ja sam tražio tu na forumu, ali nisam našao (imate stvarno puno postova pa sam išao preko tražilice a i tad je bilo puno rezultata). Sigurno vam se dogodilo da vam ode neka komponenta na računalu. Meni je otišao CD optički uređaj (prije dosta vremena, već imam novi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Ili na smece ili na gloamnzi otpad... Ak si nakupio dovoljno krame mozes i prodati na Hrelicu za sitne pare... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Preneseno s T-portala: U Gradu Zagrebu elektronički otpad moguće je odložiti u nekom od reciklažnih dvorišta Čistoće, i to u Utrinama, Sarajevska 3, Kunišćaku na adresi Domobranska bb, na smetlištu Jakuševac, u Tunelu, na uglu Gračanske i Kvintičke, te na ranije navedenom dvorištu u Susedgradu. Odlaganje ove vrste otpada u potpunosti je besplatno, a nakon odlaganja sav otpad odlazi na odgovarajuću reciklažu. Sva su reciklažna dvorišta otvorena radnim danom od 7 do 19 sati te subotom od 7 do 14 sati.
![]() |
#8 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
ili pričekajte još neko (kraće) vrijeme dok izađe pravilnik o zbrinjavanju elektronskog i električnog otpada pa ćete vjeroatno dobiti i koju kunicu kod ovlaštenih skupljača |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|