![]() |
Pravilno odlaganje uništenih komponenata
Ja sam tražio tu na forumu, ali nisam našao (imate stvarno puno postova pa sam išao preko tražilice a i tad je bilo puno rezultata). Sigurno vam se dogodilo da vam ode neka komponenta na računalu. Meni je otišao CD optički uređaj (prije dosta vremena, već imam novi :) ) i nemam pojma kamo ga hititi. Zato pitam kako pravilno odložiti (baciti) uništenu komponentu?
|
Ili na smece ili na gloamnzi otpad... Ak si nakupio dovoljno krame mozes i prodati na Hrelicu za sitne pare...
|
Nije meni do love, samo da baš ne bacim zajedno sa "običnim" otpadom.
|
Preneseno s T-portala:
U Gradu Zagrebu elektronički otpad moguće je odložiti u nekom od reciklažnih dvorišta Čistoće, i to u Utrinama, Sarajevska 3, Kunišćaku na adresi Domobranska bb, na smetlištu Jakuševac, u Tunelu, na uglu Gračanske i Kvintičke, te na ranije navedenom dvorištu u Susedgradu. Odlaganje ove vrste otpada u potpunosti je besplatno, a nakon odlaganja sav otpad odlazi na odgovarajuću reciklažu. Sva su reciklažna dvorišta otvorena radnim danom od 7 do 19 sati te subotom od 7 do 14 sati. |
To se traži, hvala.
|
Odlično, sada i ja znam. :goood:
|
A uvijek me mozete PMnuti i ponuditi nekaj od krame kaj vam ne treba... :)
|
ili pričekajte još neko (kraće) vrijeme dok izađe pravilnik o zbrinjavanju elektronskog i električnog otpada pa ćete vjeroatno dobiti i koju kunicu kod ovlaštenih skupljača
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:32. |