|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Smrzavanje Viste minutu nakon što je upaljena
Kupio sam si nove komponente i odmah su krenuli problemi ![]() Konfiguracija je u ''Moj komp''. Instalirao sam Vistu ultimate bez ikakvih grešaka, odmah nakon ''uspješne instalacije'' učitala se Vista i radila otprilike minutu i pol i smrznula se. Miš i sve ostalo se zamrznulo. Odem ja u safe mode instalirati drivere za grafičku misleći da će to riješiti problem. Ok, uspješno updejtan driver. Uđem ja opet u normalan mod Viste i sad nakon istog vremena umjesto da se smrzne pojavi se crni ekran. U međuvremenu (punih minutu i pol) Vista normalno radi. To se događa nakon svakog restarta. Pokušao sam isčupati sve ostale komponente i usb uređaje al niš ne pomaže. Trenutno mi je komp praktički beskoristan ![]() Pliz, pomagajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Napajanje? BTW frendu se na staroj soket 478 ploči dešavalo da je po defaultu davala preagresivne postavke za ram u biosu. Radilo se o MSI ploči, pa pogledaj malo to i voltaže, a nebi škodilo ni da memtest izvrtiš.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, nešto nije u redu s grafom, vjerojatno driveri. Pokušaj skinuti drugu/novu verziju.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ljudi malo čitajte ati2dvag je srušio odmah se zna da je od driver od grafičke skini 7.3 za vistu oni su bili dosad pouzdrani pa ćekaj 7.9 ili čak 8.0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Iza 7.9 ide 7.10, a 8.0 neće ni postojati nego 8.1. Prvi broj u verziji označava posljednju znamenku u godini, a broj iza točke označava mjesec u kojem su driveri izašli.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Hvala puno na pomoči, na kraju sam instaliral windowse xp, instaliral omega drivere i stvar radi super : ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|