|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Tražim 2 dobra programa
Možete li mi preporučit dobre programe za defragmentiranje, jer sam čuo da postoje bolji od onog koji se dobije zajedno sa paketom windowsa. A i trebao bi mi dobar program za sve remindere, alerte, da popišem sve rođendane, nešto slično kao vista sidebar. Mislim čuo sam za sve one đinđe "transformation xp" u Vistu, ali ja bi želio samo jedan kvalitetan program, a ne kič. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Raxco PerfectDisk za defragmentaciju i Microsoft Outlook za biljezenje kalendara i svega ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Premium
|
Koji je najbolji po vama p2p torrent program - za mene je bio BitComet dok mi nije počeo rušit cijeli sistem nakon duljeg vremena. Onak-da zauzima malo rama i cpu-a u pozadini, ima comments (nije neophodno), da nema problema snjim-u smislu kojih sam sad imao-da se sistem počne blesirat masno. P.S. Budem isprobao navedene programe, nisam u zadnje vrijeme ima slobodnog vremena. Zadnje izmijenjeno od: Ivano. 06.09.2007. u 13:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
µTorrent 1.6.1
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
BitTorrent ne bi preporučili? Evo instalirah ga. Ne vidim da program ima komentare? Ali vidim da je skoro neprimjetan.+, u smislu iskorištavanja rada u pozadini. Znate li koju stranicu sa torrentima i sa komentarima o njemu. Ja sam znao, al sam zaboravio. Ja uvijek uzimam preko isohunt.com-a. Zadnje izmijenjeno od: Ivano. 06.09.2007. u 13:28. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/faq.php
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
o&o imam dugo još uviejk ga imam i dok ovo pišem na starijem kompu mi defregmentira disk i super radi OT:imam utorrent 1.7.3 zadnja verzija također prihvaćena s večine trackera i neću ga mijenjatih |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Usporadbe samo: Imamo sam neki Ausdefrag-defragmentirao sam par puta, i windowsov deframg. program mi javlja, sa analyze da bih trebao još defrag., istu stvar sam radio i sa windows. defrag. program koji mi je ponovljo javaljao: "You should defrag. this partition". Jednom opalio O&O i odmah se sve sredilo. I jako mi se sviđa pretrpanost opcijama, sučelje, neiskorištenost rada u pozadini - u smislu, ne krči rad kompjutera, kad radi u pozadini. Fenomenalno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |