![]() |
Tražim 2 dobra programa
Možete li mi preporučit dobre programe za defragmentiranje, jer sam čuo da postoje bolji od onog koji se dobije zajedno sa paketom windowsa.
A i trebao bi mi dobar program za sve remindere, alerte, da popišem sve rođendane, nešto slično kao vista sidebar. Mislim čuo sam za sve one đinđe "transformation xp" u Vistu, ali ja bi želio samo jedan kvalitetan program, a ne kič. |
Raxco PerfectDisk za defragmentaciju i Microsoft Outlook za biljezenje kalendara i svega :)
|
O&O defragmenter i Active desktop calendar. Probaj, ništa te ne košta.
|
Outlook nevolim. A ovo ostalo ću potražit.
|
Probaj Diskkeeper, ja ga već dulje vrijeme koristim i zadovoljan sam.
|
O&O, još jedan glas :care:
|
Koji je najbolji po vama p2p torrent program - za mene je bio BitComet dok mi nije počeo rušit cijeli sistem nakon duljeg vremena.
Onak-da zauzima malo rama i cpu-a u pozadini, ima comments (nije neophodno), da nema problema snjim-u smislu kojih sam sad imao-da se sistem počne blesirat masno. P.S. Budem isprobao navedene programe, nisam u zadnje vrijeme ima slobodnog vremena. |
µTorrent 1.6.1
|
Citiraj:
|
BitTorrent ne bi preporučili?
Evo instalirah ga. Ne vidim da program ima komentare? Ali vidim da je skoro neprimjetan.+, u smislu iskorištavanja rada u pozadini. Znate li koju stranicu sa torrentima i sa komentarima o njemu. Ja sam znao, al sam zaboravio. Ja uvijek uzimam preko isohunt.com-a. |
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/images/9279Clipboard01.png Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/faq.php |
:dobar:Imaš pravo. Sorry. Nećemo.
|
Torrent program ti preporucam Azureus Vuze jer meni utorrent bas i ne radi kako treba.
|
Citiraj:
Isprobao sam O&O defrag demo, i mogu vam priznat punim plućima da me program lijepo oznenadio- do maximuma. Program rula, vama hvala! |
o&o imam dugo još uviejk ga imam i dok ovo pišem na starijem kompu mi defregmentira disk i super radi
OT:imam utorrent 1.7.3 zadnja verzija također prihvaćena s večine trackera i neću ga mijenjatih |
Usporadbe samo: Imamo sam neki Ausdefrag-defragmentirao sam par puta, i windowsov deframg. program mi javlja, sa analyze da bih trebao još defrag., istu stvar sam radio i sa windows. defrag. program koji mi je ponovljo javaljao: "You should defrag. this partition".
Jednom opalio O&O i odmah se sve sredilo. I jako mi se sviđa pretrpanost opcijama, sučelje, neiskorištenost rada u pozadini - u smislu, ne krči rad kompjutera, kad radi u pozadini. Fenomenalno! |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:06. |