|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Memorija Problem
vako; prije 1 MJESEC sam kupio kingmaxa 2 x 512 na 433.kad sam ga donio kuci nije radio,pa sam ga vratio.sad, nakon mjesec dana je dosao sa reklamacije,a ja uopce nisam siguran da li da ga uzmem ili da trazim lovu nazad. onda sam vidio ovdje test corsaira pc3500cl2, i odusevio se. nazovem FORMEL, a oni vele da nikad nisu dali pcekspertu takvu memoriju vec samo pc4000 ( ???) PITANJE: gdje mogu kupiti corsair pc3500cl2 ili pro , ako ne u formelu ???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Traži lovu natrag. I časti nas ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
od LemilicE
|
Što manje to bolje. Po iskustvima na netu, najbolji OC je kad je single channel memorija. Ali pošto ćeš ti koristit duall channel onda je najbolje ostat na 2 modula. Što više modula, to manja kompatibilnost i više grešaka
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
|
Ah corsair moja tiha patnja samo mi je problem kaj je skup u tri čoška!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Headbangig Grunf!
|
Hm Pc4000 nisam ziher dal ima u 512 modulima, di si naručio?Znam da 3500 ima u twin varijanti ili ti uzemš 512 dobijepš dva po 256.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ja ti imam corsaira xms3500cl2 memorija je jebena, stvarno prava kvaliteta ![]() agresivne postavke bez beda, ide do nekih 476 MHz, toliko sam ja uspio ![]() tu 3500 imas samo u linksu (koliko ja znam) i to 256 mb neznam za kaj ti treba, al brijem da ti je 2x256 dovoljno za sve, meni barem je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Headbangig Grunf!
|
Uf skup je Corsair...
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
a jebiga,malo je 512. da mi je barem 768,ili gigabajt. pc4000 ima SAMO u 512 modulima, ali ovdje u testu vele da je ona dobra za intelovce, dok je za amd boyse bolja pc35000. bio sam narucio 1 gigabajt pc4000, ali u formelu mi nisu mogli nabaviti.imaju samo 1 komad od 512, a ja hocu 2 e sad,zanima me moze li se u dual channel stavit 1 od 512 i 1 od 256 pc3500???? 2. da li uopce ima pc3500 u 512 modulu ??? ako da gdje ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja sam isporbavao razne šeme da se upogoni tri modula u dual chanelu i moram ti reći da odmah odustaneš jer na Epoxu nema šanse. Jednine ploče koju furaju dual s tri stika je ova moja i nf (od onih koje sam ja isprobao). |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
radilo se od 3x256mb kingmaxu 433
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
ha jebat ga, onda cu kupit 2 x 256mb i do vraga ![]() barton mi je zakljucan pa mi je potrebna dobra memorija da da stisnem sto vise. stari kingmax 400 isao je do 225 fsb-a stabilno na uzasnim postavkama.onda je bilo oko 2500 mhz. brijem da sa corsairom mora ici mnogo vise, bar 2.6-2.7 :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
sretno ti bilo koliko je bio napon na 2.5Ghz i kolika temp
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
kod mene ti je kod omjera FSB:RAM 1:1, max FSB bio 237, znaci ram je radio na 474 MZh pri postavkama 2.0-3-3-6, ali recimo da ti sa 2.0-2-2-5 moze do nekih 450 MHz bez beda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
temp proca full load bude oko 38 celzija, a idle oko 30. voltaža 2.000v ![]() sad razmisljam o hlađenju grafičke sa vodom, ali je onda problem kako oladit memoriju na njoj. :confused: uzeo bih od mystificatora blok. strmix, novi projekt; box 50x40x40cm,sa 30 litara vode,velikim haldnjakom i ventilatorom od boeinga 121 na 220v.uskoro ce biti gotov,pa bih stavio slike na net. znas gdje bih mogao dobiti 10-ak megi spacea da stavim site???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2003
|
STRMX sam pisem preko leginog. javi mi si na PM ili mail pa cemo srediti nesto za mjesto uvijek cjenim tvoje projekte 10 i vise litara vode ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Mislim znam da je vodeno ali svejedno radi na 2V i jako velikoj frekvenciji??
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
evo da te prosvjetlim; imam ispod stola kanister od 10 litara, pa hladnjak kabine od renola 4 , i na njemu vent od auta isto neki. samo jako ruzno je izgledalo, sve razbacano ispod stola,pa sam pristupio novom projektu s kodnim nazivom "30 litara vode" . sad ce proc ladit 30 litara vode,pa ce mozda temp jos dole. ![]() sad sam saznao da mi je memorija stigla. :clap: 2 x 256 CORSAIR XMS3500cl2 . ovih dana hardcore testing svega. mozda skinem 7000 3dmarka03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Treba kaj skurit??
|
Kad smo već kod temperatura, da samo znate kako lijepo izgleda totalno skuren Barton 2500+. Moj frend nekaj prčak po kompu i zaboravi vratit hladnjak. I najedanput postalo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Khm, zaboravio hladnjak??? Ram još OK, al hladnjak, pa šta ne vidi veeelku prazninu? Svašta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Treba kaj skurit??
|
Ma išo je spajat one pinove. Rekao je da mu se nije dalo vraćat hladnjak. Genijalac. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |