|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
POMOĆ NAPAJANJA.
Što je bolje uzeti: -ENERMAX 500W, EL500AWT, Liberty, 12cm fan, ATX2, modularno -HIPER 580W, Type R, PCI-E, Serial ATA, ATX2 v2.2, modularno -CORSAIR 520W, HX Series CMPSU-520HXEU, 12cm vent., ATX2 ver 2.2, modularni ili neki drugi do 800kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
broj 3-šifra Corsair ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
Kada se spominju problemi s napajanjima,nije ni Corsair imun na probleme... http://forum.pcekspert.com/showpost....0&postcount=30
![]() |
#8 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
naravno, svako napajanje moze krepat, a i ovdje se radi o HX seriji, koja bi ipak trebala bit malo kvalitetnija, jer ako ces tako gledat nijedno napajanje ne valja ![]()
![]() |
#9 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
Pa naravno da svako napajanje može krepat,ovo sam spomenuo tek toliko....ne znam koliko je HX kvalitetnija od VX(to će nam vjerojatno Wolverine bolje moći objasnit),ali i VX serija ima japanske kondiće kao i HX(isto ga vjerojatno radi Seasonic kao i HX),ovako odokativno rekao bi da je VX samo snagom slabiji od HX i HX serija je modularna,neka me netko ispravi ako griješim.
Pozdrav! Vedran Zadnje izmijenjeno od: vedo. 03.09.2007. u 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne znam za vas ali ja gledam ovako. Svaka ali baš svaka komponenta može crknut ili doći neispravna na tržište. Ono glavno je da kad rikne da rikne samo ona a ne pol kompa. Dakle kad bi trebao birat između Seasonic/Corsair napajanja kojima se također zalomi da crknu ali kad crkne onda je to samo napajanje ili onakav Easycon poput Vex-ovog koji je spalio još koponenata četverostruke vrijednosti napajanja onda definitivno biram Seasonic/Corsair ![]() Ljudi kupe auto za milijun kuna pa im procuri šiber nakon mj dana, kako onda nebi crkla neka komponenta koja košta par stotina kuna ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Ukoliko imas iznimno tihi komp u kojem ce napajanje biti najglasnija komponente (iako ne vjerujem da je tako) ja bi se klonio seasonic napajanja i brandova koji uzimaju seasonicova napajanja (corsair i neki antec) jer su skloni zujanju... inace mislim da ti je best buy Corsair VX450 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zmaj sorry ali zasad se kod samo S12II zna čut zujanje. S12, S12E+, M12 ne zuje. M12je glasniji samo zbog dodatnog 60mm ventilatora. Pa tako nije baš na mjestu reč da se klone tih napajanja jer ih očito nisi sve čuo. A i siguran sam da će mnogi prije čut diskove nego bilokoje od navedenih napajanja. Neki CRT monitori više zuje od navedenih napajanja.
![]() |
#13 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Jedan hdd proizvodi dosta više buke nego S12II. Moj S12II ne proizvodi nikakvo zujanje!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|