|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Lik Legenda
ovog a ja sad pjan ali znam da s mi alll yno x bčokpiiirra neznna, uassstpoo moočllliiooo biiih sssvvvakjpppg da zna akako g da kako sae sviras se elekto nickog gitarom nmo dlio bi svakog da i jka ze da 0
![]() |
#2 |
Premium
|
pijan
kuk9ijev frend vam zeli sve najbolje
Sig mi nije u skladu s pravilima. Zadnje izmijenjeno od: ozren. 27.01.2004. u 06:50. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Re: pijan
Citiraj:
The machine spirit is with me! Zadnje izmijenjeno od: ozren. 27.01.2004. u 06:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Danke, Ozren ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ajoj
Ja se nemogu sad dovoljno izrazit da vam objasnim kolko mi je zao. Nismo se mjesecima napili i reko ajmo do mene imam ja vodke...i tako je sve krenilo. Mislim neugodno mi je i sve to, ali ja nisam pisao ovu poruku nego moji frendovi.(bio sam previse pijan i ne sjecam se nicega) Sad kad sam se cuo sa frendom reko je da "smo" postali poruku i da smo psovali i reko mi je da se ispricam u njegovo ime (sto i radim) ![]() Jos jednom se ispricavam i nece se ponoviti ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
Pijandure jedne, niste mogli negdje drugdje radit s**nja nego PCEXu, a? Obično ekipa završi negdje na chatu ili nečem sličnom... ![]() Ajde, što se mene tiče, isprika prihvaćena, iako bi te da sam moderator stavio na led jedno tjedan dana. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Ali boze dragi na jos jednom mjestu su postali.I pod "overclocking" isto su postali gluposti.Evo quotat cu sam sebe sa overclocking dijela foruma.. " ajoj Ja se nemogu sad dovoljno izrazit da vam objasnim kolko mi je zao. Nismo se mjesecima napili i reko ajmo do mene imam ja vodke...i tako je sve krenilo. Mislim neugodno mi je i sve to, ali ja nisam pisao ovu poruku nego moji frendovi.(bio sam previse pijan i ne sjecam se nicega) Sad kad sam se cuo sa frendom reko je da "smo" postali poruku i da smo psovali i reko mi je da se ispricam u njegovo ime (sto i radim) Jos jednom se ispricavam i nece se ponoviti " eto nadam se da se nismo i jis negdje isprosipali.. ![]()
![]() |
#10 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Tjah .... vidi se da starim. Mi kad smo se oblokali smo komade za rit lovili, a ova današnja deca na PCE forumu sranja delaju ![]() Dečki fino jen po jen u ljekarnu i kupite si fino Durexa, a ženskicu s druge strane pitajte če vam more pokazati kak se to stavlja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Nije bitno znati staviti, bitno da ti ona pokaže - na tebi ![]() get it ![]() Još ako je slatka i flundrasta može ti pokazat i zakaj se skida ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
rofl teski ![]() ma da mi je neko juce reko da cu se napit ne bi mu vjerovao 2%....ma najbolje je neplanirano/nepripremljeno naroljat ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ja sma jednom pokusal pijan ko konj igrat F1 GP i to je bil takav uzas trebalo mije 15 minuti za jedna krug okretal sam se na ravnom itd.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Imao sam i ja slicinih iskustva davne je to jos bilo godine vrijeme NFS2 i kaj se dogodilo naravno da smo se na cuclali i ono ajmo vidjet koji je rekord staze. najvise problema mi je zadaval mis ![]() ![]() uglavno m reklel sam da kompovi i cuga nejdu zajedno! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Zaboravih samo napisati; kaj bi tek bilo da smo igrali Minesweeper!! ![]()
![]() |
#17 |
ono ispred konpjuktora
|
ste kad probali pisat nekaj pijani? ja inače kakti pišem nekaj tipa captain's log.... čak i kad sam pijan.... i bome imam kaj vidjet :-) jedan četvrtak sam došo doma (cca 6h), nekaj stavil pod zub, napiso taj shit, otuširo se i drito na poso.... moram priznat da mi je bila opaka bilješka. BTW... medal of honor više niti ne znam igrat trijezan. to jednostavno nije to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
LOL. jednom smo se napili posteno i igrali quake u mrezi. Naravno da smo snimali demo...poslje par dana kad gledas nemozes vjerovat da si to ti igro ![]() ![]()
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() @horza kaj se tice pisanja i voznje to ide kak tak ali mis me jebe sve u sesnest! Sad kad imam optickog ide bolje ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() tako da je sve bilo usporeno ko da igras UT. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|