PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   pijan & lik legenda (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=7884)

>>>KUKY<<< 26.01.2004. 22:57

Lik Legenda

ovog a ja sad pjan ali
znam da s

mi alll yno x bčokpiiirra neznna, uassstpoo moočllliiooo biiih sssvvvakjpppg da zna akako g da kako sae sviras se elekto nickog gitarom nmo dlio bi svakog da i jka ze da 0

>>>KUKY<<< 26.01.2004. 23:02

pijan

kuk9ijev frend vam zeli sve najbolje

Veky 26.01.2004. 23:27

spica

aurellie 27.01.2004. 00:31

Re: pijan

Citiraj:

Originally posted by K82
kuk9ijev frend vas voli
Nek si pijan ali ja bi te zbog ovoga bano s foruma.

Sky 27.01.2004. 09:37

Danke, Ozren:beer:

Rivi 27.01.2004. 10:48

I šta ti sad hoćeš? Kao da je koga briga šta si se ti naloka?

>>>KUKY<<< 27.01.2004. 12:55

ajoj

Ja se nemogu sad dovoljno izrazit da vam objasnim kolko mi je zao.
Nismo se mjesecima napili i reko ajmo do mene imam ja vodke...i tako je sve krenilo.
Mislim neugodno mi je i sve to, ali ja nisam pisao ovu poruku nego moji frendovi.(bio sam previse pijan i ne sjecam se nicega)
Sad kad sam se cuo sa frendom reko je da "smo" postali poruku i da smo psovali i reko mi je da se ispricam u njegovo ime (sto i radim)
:rolleyes:
Jos jednom se ispricavam i nece se ponoviti:beer: :beer: :beer: :beer:

Sky 27.01.2004. 13:04

Pijandure jedne, niste mogli negdje drugdje radit s**nja nego PCEXu, a? Obično ekipa završi negdje na chatu ili nečem sličnom...:)
Ajde, što se mene tiče, isprika prihvaćena, iako bi te da sam moderator stavio na led jedno tjedan dana.:D

>>>KUKY<<< 27.01.2004. 13:09

Ali boze dragi na jos jednom mjestu su postali.I pod "overclocking" isto su postali gluposti.Evo quotat cu sam sebe sa overclocking dijela foruma..

" ajoj

Ja se nemogu sad dovoljno izrazit da vam objasnim kolko mi je zao.
Nismo se mjesecima napili i reko ajmo do mene imam ja vodke...i tako je sve krenilo.
Mislim neugodno mi je i sve to, ali ja nisam pisao ovu poruku nego moji frendovi.(bio sam previse pijan i ne sjecam se nicega)
Sad kad sam se cuo sa frendom reko je da "smo" postali poruku i da smo psovali i reko mi je da se ispricam u njegovo ime (sto i radim)

Jos jednom se ispricavam i nece se ponoviti "

eto nadam se da se nismo i jis negdje isprosipali..:D

Paske 27.01.2004. 13:50

Tjah .... vidi se da starim. Mi kad smo se oblokali smo komade za rit lovili, a ova današnja deca na PCE forumu sranja delaju :rolleyes:

Dečki fino jen po jen u ljekarnu i kupite si fino Durexa, a ženskicu s druge strane pitajte če vam more pokazati kak se to stavlja :D

>>>KUKY<<< 27.01.2004. 15:05

Citiraj:

Originally posted by Paske
Tjah .... vidi se da starim. Mi kad smo se oblokali smo komade za rit lovili, a ova današnja deca na PCE forumu sranja delaju :rolleyes:

Dečki fino jen po jen u ljekarnu i kupite si fino Durexa, a ženskicu s druge strane pitajte če vam more pokazati kak se to stavlja :D

ne paske to samo ti znas kako se radi:rolleyes:

Paske 27.01.2004. 16:36

Citiraj:

Originally posted by K82
ne paske to samo ti znas kako se radi:rolleyes:
JJooojj, pa jeste deca :D

Nije bitno znati staviti, bitno da ti ona pokaže - na tebi :rolleyes:

get it :smoke:

Još ako je slatka i flundrasta može ti pokazat i zakaj se skida :beer: :gringo:

>>>KUKY<<< 27.01.2004. 16:47

Citiraj:

Originally posted by Paske
JJooojj, pa jeste deca :D

Nije bitno znati staviti, bitno da ti ona pokaže - na tebi :rolleyes:

get it :smoke:

Još ako je slatka i flundrasta može ti pokazat i zakaj se skida :beer: :gringo:

rofl teski:D

ma da mi je neko juce reko da cu se napit ne bi mu vjerovao 2%....ma najbolje je neplanirano/nepripremljeno naroljat :beer: :smoke:

Isus 27.01.2004. 21:41

Ja sma jednom pokusal pijan ko konj igrat F1 GP i to je bil takav uzas trebalo mije 15 minuti za jedna krug okretal sam se na ravnom itd.

Bl@de 27.01.2004. 22:13

Citiraj:

Originally posted by Isus
Ja sma jednom pokusal pijan ko konj igrat F1 GP i to je bil takav uzas trebalo mije 15 minuti za jedna krug okretal sam se na ravnom itd.
he he!!

Imao sam i ja slicinih iskustva davne je to jos bilo godine vrijeme NFS2 i kaj se dogodilo naravno da smo se na cuclali i ono ajmo vidjet koji je rekord staze. najvise problema mi je zadaval mis :D kojim nisam nikak mogel pogoditi ikonu NFS-a a kaj je najcudnije uspjel sam srusiti rekord (naravno ne kak je doma) ali naravno uz negdje 20 krugova zagrijavanja!:D

uglavno m reklel sam da kompovi i cuga nejdu zajedno!:beer: :D

Bl@de 27.01.2004. 22:15

Zaboravih samo napisati; kaj bi tek bilo da smo igrali Minesweeper!! :D

horza 27.01.2004. 22:30

ste kad probali pisat nekaj pijani? ja inače kakti pišem nekaj tipa captain's log.... čak i kad sam pijan.... i bome imam kaj vidjet :-)
jedan četvrtak sam došo doma (cca 6h), nekaj stavil pod zub, napiso taj shit, otuširo se i drito na poso.... moram priznat da mi je bila opaka bilješka.
BTW... medal of honor više niti ne znam igrat trijezan. to jednostavno nije to.

IceFisherman 27.01.2004. 22:55

E ljudeki gde ima još tih postova osim ovoga i onoga u overclockingu , baš mi je smešno čitati :)

>>>KUKY<<< 27.01.2004. 23:38

LOL. jednom smo se napili posteno i igrali quake u mrezi. Naravno da smo snimali demo...poslje par dana kad gledas nemozes vjerovat da si to ti igro :D :D

Bl@de 27.01.2004. 23:44

Citiraj:

Originally posted by K82
LOL. jednom smo se napili posteno i igrali quake u mrezi. Naravno da smo snimali demo...poslje par dana kad gledas nemozes vjerovat da si to ti igro :D :D
Kaj ste svi pogadjali muhe u ljevo jaje sa railgun-om!!:D :beer:

@horza kaj se tice pisanja i voznje to ide kak tak ali mis me jebe sve u sesnest! Sad kad imam optickog ide bolje:D ali prije na kuglicu!! jao. Ak se netko sijeca onog alkohol testa kad moras pogoditi bravu e tak je bilo samo jos full teze!

>>>KUKY<<< 28.01.2004. 11:45

Citiraj:

Kaj ste svi pogadjali muhe u ljevo jaje sa railgun-om!!
Upravo suprotno... nisam mogao raditi strafe jump zbog toga sto mi se nije dalo stalno stiskat space...:D :D :D
tako da je sve bilo usporeno ko da igras UT. ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:33.