|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
KONČAR prijenosna računala - NINA 3
Hello, Tazaim info po netu, ali sve je nešto gadno škrto po tematici gore navedenog limenka. ![]() Stoga odlučih ovdje priupitati - što opcenito mislite o Končar računalima i konkretno o modelu NINA 3: http://www.koncar-inem.hr/racunala/racunala/nina3.htm Tnx! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne znam ništa o njihovoj kvaliteti, ali znam da je od Končara u njemu nema apsolutno ništa. Vidi malo u 'Vodiču' jer mislim da je vranoga i o njima pisao.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() To su OEM Kinezi/Tajvanci koji rade laptope na koje onda drugi lijepe svoje marke. Primjer: Compal (ne Compaq) -> Avenio, Forcebook, Končar i sl. Znači nešto kao Urban Republic/North Spirit za robu...
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Jes, pročitala što je čovjek napisao ali uglavnom - kao prvo što je napisao bilo je prije 3 godine, kao drugo - Končar se tek spominje uz ostale. I naposlijetku, nije vrag valjda da nitko nema Končar - pa za koga onda to sklapaju? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Bila je nekakva reklama na vidi portalu tako nešto, reklama u stilu dell latitude, pada laptop, prolije se kava. Ko zna možda će za 5 godina i to nesto vrijediti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
imao sam prilike koristiti Končar lap prije jedno 2 god, ne sjećam se točno modela, no znam da je imao 256MB nedjeljene memorije na grafici, što je tad bio pojam. Koliko sam dosad shvatio u njih guraju top komponente po specifikacijama, za kvalitetu ne znam. A kućište je slično onom kod forcebooka, možda je i isti proizvođač |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
možda vam pomogne da Alienware i končar koriste iste laptope, samo ih brandiraju svatko pod svoje ime... eventualno su blage razlike kućišta... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|