![]() |
KONČAR prijenosna računala - NINA 3
Hello,
Tazaim info po netu, ali sve je nešto gadno škrto po tematici gore navedenog limenka.:kafa: Stoga odlučih ovdje priupitati - što opcenito mislite o Končar računalima i konkretno o modelu NINA 3: http://www.koncar-inem.hr/racunala/racunala/nina3.htm Tnx! :banned: |
Ne znam ništa o njihovoj kvaliteti, ali znam da je od Končara u njemu nema apsolutno ništa. Vidi malo u 'Vodiču' jer mislim da je vranoga i o njima pisao.
|
Citiraj:
To su OEM Kinezi/Tajvanci koji rade laptope na koje onda drugi lijepe svoje marke. Primjer: Compal (ne Compaq) -> Avenio, Forcebook, Končar i sl. Znači nešto kao Urban Republic/North Spirit za robu... |
Citiraj:
Jes, pročitala što je čovjek napisao ali uglavnom - kao prvo što je napisao bilo je prije 3 godine, kao drugo - Končar se tek spominje uz ostale. I naposlijetku, nije vrag valjda da nitko nema Končar - pa za koga onda to sklapaju? :stoopid: |
vidio sam i malo koristio jednog končara, nedjeluje mi kvalitetno, čini mi se da je ekran loš i malo je bučan
|
Bila je nekakva reklama na vidi portalu tako nešto, reklama u stilu dell latitude, pada laptop, prolije se kava. Ko zna možda će za 5 godina i to nesto vrijediti.
|
imao sam prilike koristiti Končar lap prije jedno 2 god, ne sjećam se točno modela, no znam da je imao 256MB nedjeljene memorije na grafici, što je tad bio pojam. Koliko sam dosad shvatio u njih guraju top komponente po specifikacijama, za kvalitetu ne znam. A kućište je slično onom kod forcebooka, možda je i isti proizvođač
|
možda vam pomogne da Alienware i končar koriste iste laptope, samo ih brandiraju svatko pod svoje ime...
eventualno su blage razlike kućišta... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:13. |