|
![]() |
#1 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Novi printer, samo koji?
Pošto je Canonu po svoj prilici otišla glava, treba uzet neki novi. Da li se opet odlučit za Canona, koji ima odvojeno tonere i glavu, pa su isti onda jeftiniji, ili uzet HP-a kojem je glava na tonerima, ali su zato ludnica skupi? Dugoročno mi se čini ipak Canon, pa riskirat s glavom, nego HP koji će me sigurno oglobit. Dosad sam imao S520 i bio je fenomenalan, samo evo, 2 godine rada i ode. Mislim se sad opet uzet nekog Canona... Aj, ljudi, par savjeta.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja sam za HP.Canon mi se nije nikad posebno sviđao.Ja imam HP Deskjet 3820 već 1,5 god. i odlično mi služi.A kakav tebi printer treba?Za što?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
E vec kad smo kod printera,koji uzet da je negdje do 500kn i kojemu je boja jeftina,mislim na zmajensku boju jer sam cuo da za neke canone zamjenska boja 30 kn?
![]() |
#4 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja sam si nabavil Epson Stylus C43UX , i dobro dela , a i ak printam kakvu sliku i denem na najbolje zgleda ko da sam dobil fotografiju iz dučana ![]() A ima i jeftinu zamjensku farbu u Hgšrotu ili linksu , nisam sad sigurna gde točno
![]() |
#5 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
I ja mislim EPSON c42 ili c43, ak je printer uglavnom za laganini i za po doma. S tim da nisam siguran da za C43 vec ima zamjenske tinte..Barem nije bilo prije cca mjesec dana, za c 42 je fakat badave.
__________________ |
![]() |
#8 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: Novi printer, samo koji?
Citiraj:
HP printeri su OK ali su preskupi. Jisu baš toliko bolji koliko više koštaju. HP ima super printere u srednjoj klasi. Srednja klasa su oni za 20000 kopija lasera. Epson davno više nije niti printer.
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
e a jel zna tko di ima zamjenske boje za HP DJ3650 da ne trazim sad po cjenicima?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|