![]() |
Novi printer, samo koji?
Pošto je Canonu po svoj prilici otišla glava, treba uzet neki novi. Da li se opet odlučit za Canona, koji ima odvojeno tonere i glavu, pa su isti onda jeftiniji, ili uzet HP-a kojem je glava na tonerima, ali su zato ludnica skupi? Dugoročno mi se čini ipak Canon, pa riskirat s glavom, nego HP koji će me sigurno oglobit.
Dosad sam imao S520 i bio je fenomenalan, samo evo, 2 godine rada i ode. Mislim se sad opet uzet nekog Canona... Aj, ljudi, par savjeta. |
Ja sam za HP.Canon mi se nije nikad posebno sviđao.Ja imam HP Deskjet 3820 već 1,5 god. i odlično mi služi.A kakav tebi printer treba?Za što?
|
E vec kad smo kod printera,koji uzet da je negdje do 500kn i kojemu je boja jeftina,mislim na zmajensku boju jer sam cuo da za neke canone zamjenska boja 30 kn?
|
Ja sam si nabavil Epson Stylus C43UX , i dobro dela , a i ak printam kakvu sliku i denem na najbolje zgleda ko da sam dobil fotografiju iz dučana:)
A ima i jeftinu zamjensku farbu u Hgšrotu ili linksu , nisam sad sigurna gde točno |
I ja mislim EPSON c42 ili c43, ak je printer uglavnom za laganini i za po doma.
S tim da nisam siguran da za C43 vec ima zamjenske tinte..Barem nije bilo prije cca mjesec dana, za c 42 je fakat badave. |
Za C42 crna zamjenska košta u Vemilu 32kn!! A i u boji košta nekih 35-40. Džabe!
I radi ok My vote for Epson! |
ima i za c43Ux , ali nažalost samo crna za sad , ali uskoro bi treba dojti i u boji
|
Re: Novi printer, samo koji?
Citiraj:
HP printeri su OK ali su preskupi. Jisu baš toliko bolji koliko više koštaju. HP ima super printere u srednjoj klasi. Srednja klasa su oni za 20000 kopija lasera. Epson davno više nije niti printer. |
e a jel zna tko di ima zamjenske boje za HP DJ3650 da ne trazim sad po cjenicima?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:29. |