|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Riddick
Problem s igrom Cronichles of riddick; escape from butcher's bay.. udje u igru, i onda kaze da kartica ne podrzava OpenGL 1.3 i izleti van na desktop ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=44322 tu se nekaj pisalo o tom problemu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ridik je cijeli zakon. samo sam se ja zahebao na jednom dijelu igre i valjda je bio neki bug, radi se o onom dijelu kad vadis iz zida iteme, taj se zid nalazi u kantini u tower-u 17 ili 19 ne sjecam se vise, u biti znat ces kad na to naletis i uzimaj jedan po jedan item jer ces se za***at ko ja i neces moci dalje, pa mi se nije dalo ponovno tamo vracat, pa kad sam se vratio nije bilo nicega u zidu i onda je sljedio remove... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Jep i dok ne dođeš malo dublje osiguran zatvor/rudnik, i gdi pokušavaš izać, i onda je na jednom nivou lik sa walkerom i dok mu pobjegneš, mroaš proć hebene radnike koji te napadaju pneumatskim busilicama ![]() ![]() P.S kad te bace u onu rupu, i kad ti u kanalizaciji dođu oni zombiji hehe ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Uuu dobar je Riddick....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam dvaput prešao i nijednom mi se ništa slično nije desilo ![]() Inače nevjerujem da bude imao problema,igra je prelinearna i jednostavna.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|