![]() |
Riddick
Problem s igrom Cronichles of riddick; escape from butcher's bay..
udje u igru, i onda kaze da kartica ne podrzava OpenGL 1.3 i izleti van na desktop :stoopid: sta ima ne podrzavat? ista stvar na 8800gtx :stoopid: |
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=44322
tu se nekaj pisalo o tom problemu |
Koliko se sjecam, bio je neki fix ili patch to skini pa probaj
|
Meni na 6600gtjki bio problem sa driverima, cim sam stavio 6x.xx drivere radilo sve, a na novijim nit makac. Probaj pa javi.
|
Rijeseno, patch 1.1!
Btw :p ima yeben riddick menu :) |
Citiraj:
samo sam se ja zahebao na jednom dijelu igre i valjda je bio neki bug, radi se o onom dijelu kad vadis iz zida iteme, taj se zid nalazi u kantini u tower-u 17 ili 19 ne sjecam se vise, u biti znat ces kad na to naletis i uzimaj jedan po jedan item jer ces se za***at ko ja i neces moci dalje, pa mi se nije dalo ponovno tamo vracat, pa kad sam se vratio nije bilo nicega u zidu i onda je sljedio remove... :D :beer: |
Ok hvala na upozorenju iako nemam pojma na koji zid mislis jer sam jos u onom zatvoru sa smrdljivim WC-ima .. :D
|
Citiraj:
u biti skuzit ces na koji zid sam pricao kad dodes do njega, nemas jos puno igranja. enjoy ! :beer: |
Jep i dok ne dođeš malo dublje osiguran zatvor/rudnik, i gdi pokušavaš izać, i onda je na jednom nivou lik sa walkerom i dok mu pobjegneš, mroaš proć hebene radnike koji te napadaju pneumatskim busilicama :D i neka vrata, onda... Niš nemreš, moraš ih otvorit sve sam 10put prošo na tom nivou i ništa, odna sljedio također remove :D
P.S kad te bace u onu rupu, i kad ti u kanalizaciji dođu oni zombiji hehe :D samo trci glavom bez obzira, na ljevo mi se cini je izlaz il sredina :stoopid: nisam vise siguran :D Ugodno igranje :) |
Uuu dobar je Riddick....
|
Ja sam dvaput prešao i nijednom mi se ništa slično nije desilo:stoopid:
Inače nevjerujem da bude imao problema,igra je prelinearna i jednostavna.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:49. |