|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Autoexec
Da li xp uopće koristi AUTOEXEC??! Bio sam ga otvorio i prazan je!? Pitam jer sam čitao na TweakXp, da je "poželjno" povremeno izbrisati index.dat i piše tamo da se mora otići u ms dos i upisati sljedeće:del index.dat /s pa sam ja to stavio u autoexec kao naredbu, a ne znam da li je izvši-čini mi se KAO da se MALO sporije boota, ali nisam baš siguran! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
XP ne koristi autoexec.bat, moze se tweakanjem registryja natjerat da ga koristi ali samo za postavljanje pathova. Moras bootat u DOS i onda upisati tu naredbu (izbrisati ce sve index.dat-ove). Naravno, samo ako koristis FAT ![]() Moja preporuka ti je da uzmes neki programcic samo za tu namjenu, tipa Window Washer Kad dodjem doma malo cu prouciti kak se zbrise index.dat ![]() EDIT: Uspio sam pobrisati sve osim onih pod LocalService. Napisao sam jedan jednostavan batch file i stavio ga pod ShutDown scripts (START > RUN > gpedit.msc / Computer Configuration > Windows Settings > Scripts > "Shutdown" - ne pokrene je kad stavim u startup). Prije samog gasenja Win pokrenu skriptu i voila. Kasnije sam pregledao i onaj u LocalService i meni u njemu nista nema tak' da je ovo cist' OK ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Costa. 20.01.2004. u 10:42. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Zato ako taj batch radi, bi mi ga mogao poslati na mail ili private message?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
Citiraj:
@echo off cd %SystemDrive%\ del index.dat /s exit Sejvas kao nesto.bat ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|