|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() Pozdrav. Imam problem. Zaboravio sam, tj nisam ja nego sestra petljala je po Administratorskoj šifri tj. passwordu. Dali je nekako moguce to zaobici ili cu morati formatirati HDD, tj zbrisati postojece. Radi se o windowsima XP. Mozda nekako preko DOS-a. Postoji samo jedan Account Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Postoji jedan program koji se pokreće iz Windowsa, inaće služi za provjeru sigurnosti lozinki ali rekao si da imaš samo jedan account, dakle ne možeš ući u windowse taj ti program neće pomoći niti bilo šta drugo. Jedino ponovna instalacija
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
jeli može sa safe mode to učinit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
e to je pitanje...pa neka prova... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
ok brobat cu u safe modu. Daj reci koji je to program koji se pokrece iz windowasa za provjeru lozinki. Jel bi mogao ikako spojit njen disk na svoj komp i preko svojih windowsa pokrenut to. cuo sam da se to moze bez beda probit sa linuxom, ali ja neznam kako. To sam cuo. Thenx |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
ok uspjelo je, otisao sam u safe mode i logirao se kao administrator i tamo iskljucio pass. Isto to se moze u normal modeu kod login screena stisnes ctrl+alt+del i logirar se kao administrator. Svejedno hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
A na kompu doma imaš XP sa šifrom koju ti sestra zna?!? Pa koji je onda smisao šifreko je svi znaju? Da sam sebi stvoriš probleme?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|