![]() |
Password recovery
Pozdrav.
Imam problem. Zaboravio sam, tj nisam ja nego sestra petljala je po Administratorskoj šifri tj. passwordu. Dali je nekako moguce to zaobici ili cu morati formatirati HDD, tj zbrisati postojece. Radi se o windowsima XP. Mozda nekako preko DOS-a. Postoji samo jedan Account Hvala unaprijed |
Postoji jedan program koji se pokreće iz Windowsa, inaće služi za provjeru sigurnosti lozinki ali rekao si da imaš samo jedan account, dakle ne možeš ući u windowse taj ti program neće pomoći niti bilo šta drugo. Jedino ponovna instalacija
|
jeli može sa safe mode to učinit...
|
Citiraj:
|
e to je pitanje...pa neka prova...
|
ok brobat cu u safe modu.
Daj reci koji je to program koji se pokrece iz windowasa za provjeru lozinki. Jel bi mogao ikako spojit njen disk na svoj komp i preko svojih windowsa pokrenut to. cuo sam da se to moze bez beda probit sa linuxom, ali ja neznam kako. To sam cuo. Thenx |
ok uspjelo je, otisao sam u safe mode i logirao se kao administrator i tamo iskljucio pass.
Isto to se moze u normal modeu kod login screena stisnes ctrl+alt+del i logirar se kao administrator. Svejedno hvala |
A na kompu doma imaš XP sa šifrom koju ti sestra zna?!? Pa koji je onda smisao šifreko je svi znaju? Da sam sebi stvoriš probleme?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:31. |