|
![]() |
#1 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Snimanje medija od 90 min
Koristim Nero za przenje cd-a,kad stavim cd od 90min on ga prepoznaje kao da je od 80 min,u cemu je problem?Przilica je LG 52X24X52
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Nero, preference, expert features, enable overburn na recimo 95 min i moli boga da upali. Treba izbjegavati medije od 90 min, u pravilu. Dosta variraju po kvaliteti, neke prže ih prepoznaju neke ne... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Nisam sad 100% siguran pa nek ovo neko potvrdi ili opovrgne ak je krivo , ali ja milslim da ti nero nema veze s tim , tj , tvoja pržilica mora imati mogučnost prepoznavanja 90min cda. A rješenje ti je : Eneblaj overburn u neru i kopiraj na cd.
![]() |
#5 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Kad smo več kod toga, baš ste me podsjetili. Imam u ladici jedan 100min CD koji tamo stoji preko pola godine. Ni na jednoj pržilici mi ga nije prepoznavao, ali evo baš sad sam probao i na ovoj novoj mi ga je učitao i piše 100min. Od kad sam kupio novi komp nisam to isprobavao i baš dobro da ste me podsjetili. Koja je onda procedura snimanja? Je li ista ko da sam stavio i 80min CD, da li u ovom slučaju trebam uključit overburn ako je pržilica prepoznala da se radi o 100min? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Samo ti uključi. |
![]() |
![]() |
|
|