![]() |
Snimanje medija od 90 min
Koristim Nero za przenje cd-a,kad stavim cd od 90min on ga prepoznaje kao da je od 80 min,u cemu je problem?Przilica je LG 52X24X52
|
Nero, preference, expert features, enable overburn na recimo 95 min i moli boga da upali. Treba izbjegavati medije od 90 min, u pravilu. Dosta variraju po kvaliteti, neke prže ih prepoznaju neke ne...
|
Nisam sad 100% siguran pa nek ovo neko potvrdi ili opovrgne ak je krivo , ali ja milslim da ti nero nema veze s tim , tj , tvoja pržilica mora imati mogučnost prepoznavanja 90min cda.
A rješenje ti je : Eneblaj overburn u neru i kopiraj na cd. |
90 min CD ne spadaju pod neki standard pa tako i prže imaju "naviku" neke prepoznati neke ne...
|
Kad smo več kod toga, baš ste me podsjetili. Imam u ladici jedan
100min CD koji tamo stoji preko pola godine. Ni na jednoj pržilici mi ga nije prepoznavao, ali evo baš sad sam probao i na ovoj novoj mi ga je učitao i piše 100min. Od kad sam kupio novi komp nisam to isprobavao i baš dobro da ste me podsjetili. Koja je onda procedura snimanja? Je li ista ko da sam stavio i 80min CD, da li u ovom slučaju trebam uključit overburn ako je pržilica prepoznala da se radi o 100min? |
Samo ti uključi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:41. |