|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() Trebao bih malu pomoc u kupnji novog ADSL routera, prijašnji stari se susreo s manjim problemom od 100kg i krepo! Kupio bih novi ruter ali da ne bude skup i da nece imati komplicirane drivere, treba mi nekakva jednostavna varianta koja ce koštati do 250 kn. Po mogućnosti da ga bude moguće kupiti u Zagrebu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Kupnja ADSL Routera
Iskreno sumnjam da možeš naći nešto iole pouzdano za 250Kn. Najbolje kaj ja znam je neki od D-Link modela - stari DI-604, ili novi DIR-120. DIR-100 preskoči, svih 5 kojih sam dosad imao u rukama više ne rade neg što rade. Dobavljač -MSAN, pa sad ako možeš. Također - preskoči US Robotics - redovno se ruši ako imaš više od 10-ak otvorenih portova (osim ako u međuvremenu nije izašao noviji firmware). Uglavnom računaj da bilo koji od jeftinijih routera prilično često blokiraju, pogotovo ako koristiš torrente, ili više od jednog korisnika istovrmeno - reseti neizbježni. Alternativa? - ako ti je istekao ugovor traži novi ADSL Modem/Router od providera, sa WLAN opcijom, makar je i ne koristio - npr. Siemens SE555, ZyXEL 660, Thompson... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
kakve si probleme imao sa DIR-100? evo ja dobio prije nekih tjedan dana, novi iz Njemačke, pa me zanima... imam 2 kompa spojena na njega i za sada nemam problema s njim... e da, on traži kolko sam ja razumio router sa integriranim modemom, a DIR-100 i DI-604 to svakako nisu...
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Pretraži malo, newse, PCE, kupi/prodaj i slične stranice... Ja sam nedavno kupio za frenda Siemens Gigaset Se555 za 100kn.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|