![]() |
Kupnja ADSL rutera
Trebao bih malu pomoc u kupnji novog ADSL routera, prijašnji stari se susreo s
manjim problemom od 100kg i krepo! Kupio bih novi ruter ali da ne bude skup i da nece imati komplicirane drivere, treba mi nekakva jednostavna varianta koja ce koštati do 250 kn. Po mogućnosti da ga bude moguće kupiti u Zagrebu |
Kupnja ADSL Routera
Iskreno sumnjam da možeš naći nešto iole pouzdano za 250Kn.
Najbolje kaj ja znam je neki od D-Link modela - stari DI-604, ili novi DIR-120. DIR-100 preskoči, svih 5 kojih sam dosad imao u rukama više ne rade neg što rade. Dobavljač -MSAN, pa sad ako možeš. Također - preskoči US Robotics - redovno se ruši ako imaš više od 10-ak otvorenih portova (osim ako u međuvremenu nije izašao noviji firmware). Uglavnom računaj da bilo koji od jeftinijih routera prilično često blokiraju, pogotovo ako koristiš torrente, ili više od jednog korisnika istovrmeno - reseti neizbježni. Alternativa? - ako ti je istekao ugovor traži novi ADSL Modem/Router od providera, sa WLAN opcijom, makar je i ne koristio - npr. Siemens SE555, ZyXEL 660, Thompson... |
kakve si probleme imao sa DIR-100?
evo ja dobio prije nekih tjedan dana, novi iz Njemačke, pa me zanima... imam 2 kompa spojena na njega i za sada nemam problema s njim... e da, on traži kolko sam ja razumio router sa integriranim modemom, a DIR-100 i DI-604 to svakako nisu... |
Pretraži malo, newse, PCE, kupi/prodaj i slične stranice... Ja sam nedavno kupio za frenda Siemens Gigaset Se555 za 100kn....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:17. |