|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Sep 2006
|
Konfiguracija
E4400 808 P35-DS3L 740 2x 1gb kingmax 1066mhz 2x418=oko 840 ![]() za grafičku ću još štedit namjeravam overklokati, što me koči? riskirat ću sa noname "400w" napajanjem, još nije krepalo i sa štok kulerom na procljesoru. ostatak nabacim od stare konfe. i namjeravam što manje novaca uložit u sve ovo, jer vidim kud to sve ide, nije ni 2 godine prošlo otkako sam dao 1200kn za a643k+939. kad je vrijeme snjiženja? ili vjerojatno uzmem rabljeno ako ulovim točno to Zadnje izmijenjeno od: 64VT. 13.08.2007. u 04:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Jedino što bi te moglo kočiti bi bio fsb wall, no i to ćeš kasnije ''osjetiti'' jer proc ima množitelj 10, tak da nema problema. Nebih se kockao sa trash napajanjem, no kako želiš... Nikakva sniženja nisu najavljena, barem ne koliko ja znam. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
jel mogu dobit 3ghz stabilna u najboljem slučaju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
|
Možeš. U još boljem slučaju ćeš dobiti i više, u što ne sumnjam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
ili da nabacim još 400kn(za što će mi trbat mj dana) pa uzmem e6320 da ne forsamo 4400, ili da se idem odmah igrati na 4400 sa bselom ![]() ili sam ja nešto krivo shvatio o svemu tome pa baljezgam imaš možda neki messenger da ne nabijamo postove? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
.
|
Nema potrebe za skupljim procesorom, bolje tu lovu uloži u novo napajanje. Ne forsaš e4400 jer sam već rekao ima množitelj 10, i na 3ghz (300*10) ide s lakoćom. A pošto se fsb wall većinom javlja oko 350mhz, nebih se čudio da ga uspiješ navući i preko 3.4ghz, možda i više, ovisno o primjerku. A i taj e6320 nije sjajan izbor zbog dosta niskog množitelja - 7. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
sad sam došo do problema. ova matična ima samo jednu ide rupu a ja imam 2prže (trba mi) i 2 harda(trba mi) kako to složit????? zapravo, jedan hard čak možda i mogu izbacit ali ove prže mi trebaju. predložite mi nekog isusa sa 2 rupe i sličnim klokabilnim sposobnostima i ne puno većom cijenom, nikak da odem spat |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
.
|
S tim problemom ćeš se, nažalost, susresti sa većinom novijih ploča za C2D. EDIT: 965/P35 ploče sa dva IDE kanala su rijetke (ili ih uopće nema?), koliko mi je poznato dotične imaju Asrockove hibridne ploče i ploče sa nvidijinim 650i čipsetom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
daj pročitaj gore editani post ako ni problem, znam da već gnjavim ali vidim dasi budan, pa ti je valjda dosadno il kaj........nije mi jasno, izbace ide rupu ali ostave flopi koji niko ne koristi već godinama. ili možda ima neki kabel sa 3 konektora?? ali ne, onda bi se klali(jednom kad sam istovremeno pržio na jednoj i čitijo na drugoj prženje nije uspjelo, i kad su istovremeno 2 transfera sa 2 harda na istom kabelu također je bio sporiji transfer puno? jel ima opće koja matična s 2 ide rupe, za c2d ,sa 1066za memu 4x, da se može kolkat |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nabavi ovako nešto jer C2D ploče sa 2 IDE porta je skoro nemoguće naći. Mislim da čak ni ne postoje. http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=2668
![]() |
#12 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
a kaje s ovom matiučnom http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.306.195 jedino mi fali kaj max memu može 800, a kolko mi to znači da je 1066 a ne 800, pomaže li tih 1066 u kloku porsecora |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|