![]() |
Konfiguracija
E4400 808
P35-DS3L 740 2x 1gb kingmax 1066mhz 2x418=oko 840:lol2: za grafičku ću još štedit namjeravam overklokati, što me koči? riskirat ću sa noname "400w" napajanjem, još nije krepalo i sa štok kulerom na procljesoru. ostatak nabacim od stare konfe. i namjeravam što manje novaca uložit u sve ovo, jer vidim kud to sve ide, nije ni 2 godine prošlo otkako sam dao 1200kn za a643k+939. kad je vrijeme snjiženja? ili vjerojatno uzmem rabljeno ako ulovim točno to |
Jedino što bi te moglo kočiti bi bio fsb wall, no i to ćeš kasnije ''osjetiti'' jer proc ima množitelj 10, tak da nema problema.
Nebih se kockao sa trash napajanjem, no kako želiš... Nikakva sniženja nisu najavljena, barem ne koliko ja znam. |
Citiraj:
|
Možeš. U još boljem slučaju ćeš dobiti i više, u što ne sumnjam.
|
Citiraj:
ili sam ja nešto krivo shvatio o svemu tome pa baljezgam imaš možda neki messenger da ne nabijamo postove? |
Nema potrebe za skupljim procesorom, bolje tu lovu uloži u novo napajanje.
Ne forsaš e4400 jer sam već rekao ima množitelj 10, i na 3ghz (300*10) ide s lakoćom. A pošto se fsb wall većinom javlja oko 350mhz, nebih se čudio da ga uspiješ navući i preko 3.4ghz, možda i više, ovisno o primjerku. A i taj e6320 nije sjajan izbor zbog dosta niskog množitelja - 7. |
Citiraj:
|
sad sam došo do problema. ova matična ima samo jednu ide rupu a ja imam 2prže (trba mi) i 2 harda(trba mi) kako to složit????? zapravo, jedan hard čak možda i mogu izbacit ali ove prže mi trebaju. predložite mi nekog isusa sa 2 rupe i sličnim klokabilnim sposobnostima i ne puno većom cijenom,
nikak da odem spat |
S tim problemom ćeš se, nažalost, susresti sa većinom novijih ploča za C2D.
EDIT: 965/P35 ploče sa dva IDE kanala su rijetke (ili ih uopće nema?), koliko mi je poznato dotične imaju Asrockove hibridne ploče i ploče sa nvidijinim 650i čipsetom. |
Citiraj:
ili možda ima neki kabel sa 3 konektora?? ali ne, onda bi se klali(jednom kad sam istovremeno pržio na jednoj i čitijo na drugoj prženje nije uspjelo, i kad su istovremeno 2 transfera sa 2 harda na istom kabelu također je bio sporiji transfer puno? jel ima opće koja matična s 2 ide rupe, za c2d ,sa 1066za memu 4x, da se može kolkat |
Nabavi ovako nešto jer C2D ploče sa 2 IDE porta je skoro nemoguće naći. Mislim da čak ni ne postoje.
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=2668 |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.306.195 jedino mi fali kaj max memu može 800, a kolko mi to znači da je 1066 a ne 800, pomaže li tih 1066 u kloku porsecora |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:50. |