|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() Kao prvo nisam znao gdje da pitam pa sam otvorio novu temu, da ne kažete da je off topic. znači ovako skinuo sam najnoviji driver za zvučnu i kad upalim komp je sve u redu ima zvuka sve ok, ali onda nakon recimo 5-10 minuta odjednom zvuka nema?? skužio sam i kako to popravit odem u sound setting i promjenim sa stereo na mono kliknem ok, zatim obnuto pa opet radi kako treba stalno, ali to nije riješenje je tako?? zna li netko kako ovo riješit? hvala unaprjed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
skini druge drivere, ruši ponovo windowse, napati se, provjeri koje si drivere skinuo, da nisi slučajno pogriješio, e sad koji ti je komp, malo daj podataka, tako če ti se možda prije pomoć. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() moj komp: osnovno: P4 2.6 ghz Ati x1600 pro 512mb 2gb RAM-a zvučna kartica je intergrirana, (Sound max digital audio) matična je asus neznam sad koji je model napamet(neki od 2g star ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Jednostavno moras znati koje modele hardvera imas kako bi mogao instalirati dobre drivere. To je mana MSove politike. Narocito je vazno znati kakvu maticnu imas i kojii je chipset na njoj ako koristis integrirane komponente (audio,lan, itd...) Ja sam imao 3 ASUSove ploce (doduse na AMD platformama) i sve (bilo VIA ili nForce chispet) su koristile Realtek AC'97 audio driver. Prvi put cujem za (sound max digital). U svakom slucaju, otidji na ASUSovu stranicu. Pod "product search" nadji svoju maticnu (prije toga moras pogledati koji je model) i pod download nadji vista driver za audio na tvojoj ploci. Trebalo bi funkcionirati. Meni je uvijek funkcioniralo, pa i na Visti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|