![]() |
Windows Vista Ultimate problemčić
Kao prvo nisam znao gdje da pitam pa sam otvorio novu temu, da ne kažete da je off topic.
znači ovako skinuo sam najnoviji driver za zvučnu i kad upalim komp je sve u redu ima zvuka sve ok, ali onda nakon recimo 5-10 minuta odjednom zvuka nema?? skužio sam i kako to popravit odem u sound setting i promjenim sa stereo na mono kliknem ok, zatim obnuto pa opet radi kako treba stalno, ali to nije riješenje je tako?? zna li netko kako ovo riješit? hvala unaprjed! |
skini druge drivere, ruši ponovo windowse, napati se, provjeri koje si drivere skinuo, da nisi slučajno pogriješio, e sad koji ti je komp, malo daj podataka, tako če ti se možda prije pomoć.
|
Citiraj:
moj komp: osnovno: P4 2.6 ghz Ati x1600 pro 512mb 2gb RAM-a zvučna kartica je intergrirana, (Sound max digital audio) matična je asus neznam sad koji je model napamet(neki od 2g star:D) |
Vrati xp to ti je najbolje :D
|
Jednostavno moras znati koje modele hardvera imas kako bi mogao instalirati dobre drivere. To je mana MSove politike.
Narocito je vazno znati kakvu maticnu imas i kojii je chipset na njoj ako koristis integrirane komponente (audio,lan, itd...) Ja sam imao 3 ASUSove ploce (doduse na AMD platformama) i sve (bilo VIA ili nForce chispet) su koristile Realtek AC'97 audio driver. Prvi put cujem za (sound max digital). U svakom slucaju, otidji na ASUSovu stranicu. Pod "product search" nadji svoju maticnu (prije toga moras pogledati koji je model) i pod download nadji vista driver za audio na tvojoj ploci. Trebalo bi funkcionirati. Meni je uvijek funkcioniralo, pa i na Visti. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:15. |