|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
najbolji divx player?
Vec par godina (od kad je u BUG-u proglasen najboljim) koristim BSplayer... zanima me jeli se promjenila situacija? Ima li koji bolji divx (ugl. *.avi) player? (bitna mi je mogucnost mjenjanja pozicije za titlove...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Neznam koji je najbolji al otkada sam prije par mjeseci pokrenuo VLC player otada negledam ni s jednim drugim playerom na pc-u nista, al opet, sve je stvar kome sto odgovara, eto recimo moj buraz koristi samo WMP11 i nista drugo,a probao je svasta i VLC mu je odbojan npr. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
mene je ugodno iznenadio GOM player.. recimo toliko ugodno da sam deinstalirao BSplayer (koji sam btw. godinama isključivo koristio) ![]() http://www.gomplayer.com/main.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
GOM je odlican, a sa titlovima mozes sta os ![]() Naravno, to sve radim sa daljincem :P Daljinac od tv kartice + diy serial IR + winlirc + AutoHotKey + custom skripta = uzivancija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Suit up!
|
Ja koristim VLC i MPC, VLC je malo kompliciran za stelanje titlova i premotavanje preko one navigacijske trake suxa (moze se popraviti skinovima), a MPC otvara neke fajlove koje ne moze VLC i obrnuto, pogotovo kad je riječ o nekim opskurnim ekstenzijama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Glavni DviX player mi je BSPlayer, koristim ga tako dugo da drugi nemogu bit prije njega, stavio sam VLC player i mogu reč da je čist ok.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Windows Media Player + Vob Sub. BS Plaer vise nie besplatan, pa on ne dolazi u obzir, a ja stvarno neznam kaj fali WMP-u ![]()
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
CrystalPlayer - Isprobajte ovo. Ako vam se ne sviđa kak u novoj verziji iskaću izbornici, onda skinite neku stariju u kojoj izbornici se Se pojavljuju sa fade in i fade out. MPC (Media player classic) u kombinaciji sa vobsub-om. BSPlyer ne koristim već 3 godine.....
![]() |
#16 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() inače dobitna kombinacija uz MPC je ffdshow za divx a coreAVC + Haali za HD (x264)
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#21 |
Premium
|
Jel koristite VMR9 ili overlay ili nesto trece? Primjetio sam da mi VMR9 daje prilicno bolju sliku od overlay-a, ali slika lagano trza, sto se najvise primjeti kod laganih pokreta... slow motiona jel. I kad koristim overlay i otvorim film, prvo komp malo stucne, pa se na stotinku zacrni ekran i onda se vrati i krene film. U GOM-u mogu koristit oba, ali MPC nece prikazivat titlove ako stavim na overlay, kaze mora bit VMR9. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Pomislih naslovom da se prica o hardveraju. Koji god lansirao paket codeca, arsenal postavki... tri playera su kao i kod vecine neizostavna : VLC,MPC i BS. Redosljed povjerenja jednak je redosljedu gore. Istina 1:1 prema VLC-u, to se nece desiti cesto... ali ponekad MPC i BS znaju biti jedini citaci zakukuljene fajle (BS u ovom slusaju, skoro pa nepostojeci)... dobro, to je vise do postavki. No uz sve skinove koja sam probao za MPC i VLC, BS player vizualno ostaje za moj ukus bez premca. Govorim posebno o starijim verzijama. Jednostavno je profinjeniji i suceljem atraktivniji. Svidja mi se njegov transport, posebno u Full screen-u, bas po ukusu. Steta da nije i sposobnostima ravan svojim kolegama. Slucajno primjetih, da (5.092) Winamp ima jako ukusno sucelje kad je u Full Screen-u. Vrlo originalno i idealno sa 80's spotove ![]() BS je sminker od samog pocetka. Bas kao onaj vic sa prekrasnim papigama pored kojih stoji totalno izmucena ptica. Kad se kupac zgrozi kako moze ta ptica biti skuplja od ove dvije rasne papige... prodavac mu odgovara : "Ta ptica je kompozitor ovim papigama" ![]() Dakle uz civilizirani materijal, BS je moj prvi izbor za oko, ali samo dok znam da su uz njega VLC i MPC. Probao sam ali mi se nije svidio. Nije mi bio profiliran. Ali mozda je tvoj opremljeniji. Baci neki ekrancich ako je dobio neki posebniji vizualni Gabre mod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() inače koristim bsplayer stari(još kad bi si našao pro verziju ,rulala je ),i wmp ponekad i windows media player classic i VLC i Zoom player ![]() zasad mi prvo mjesto drži bsplayer stari,no school like oldschool ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
A što mislite o Power DVD 7 Deluxe + klite mega codec pack. Player je stvarno dobar i ima dobre postavke za ozvučenje. Jedino što se dugo otvara pa nije baš za gledanje manjih klipova, za to koristim WMP11. Također me zanima koliko je kvaliteta slike bolja ako instaliram nVidijin Pure Video Decoder? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
meni se ne svidja taj klite pack, ima previse toga, prije sam ga koristio, ali se nakon nekog vremena pocnu klati svi ti codeci |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Meni je jako praktičan jer mi se ne da svaki codec posebno instalirati. Uostalom, imaš poptuno customiziranu instalaciju i lako makneš što ti ne treba. Ako se i počnu codeci klat onda ga jednostavno deinstaliraš. Mene sad prvenstveno zanima ovo za nVidijia Pure Video Decoder. Jel se to isplati instalirat i što zapravo radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|