|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
(riješeno) Prebacivanje slika s mobitela na comp
Imam mobitel "Samsung X680" i trebam prebaciti neke slike na Laptop i koliko znam trebam kupiti nekakav usb kabel za povezivanje i u zadnji čas prijatelj mi dođe i kaže, pa ti na laptopu več imaš bluetooth (kojega koristim za bežični miš) i sa time možeš bežično prebaciti slika sa mobitela na comp. Da li je on u pravu, i ako je kako da to uradim (koji softver itd.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa ako imaš bluetooth na laptopu i na mobitelu onda možeš prebacivati podatke bežčno a za software si trebo dobiti neki cd uz mobitel na kojemu je program za prebacivanje. Ako nisi dobio nikakav cd s mobitelom onda probaj potražiti softwer na samsungovim stranicama ---> www.samsung.com Ili ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
|
Evo sad sam pronašao CD od laptopa sa driverom za bluetooth te instalirao driver uspješno i pojavila se u systray plava ikonica bluetooth ali opet isti problemi. Otvorio sam sliku na mobitelu i odabrao pošalji/preko bluetootha i nakon 5-10 sec dolazi poruka: "Bluetooth uređaj nije pronađen" Ne mogu vjerovat da je to toliko komplicirano, više neznam šta da radim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
probaj prije slanja upariti uredjaj , dakle tamo gdje su na mobu opcije za bluetooth pogledaj za uparivanje sa kompom , mozda i pise nesto u stilu dodaj novi uredjaj , kod uneses isti sa obe strane ( 0000 ili 1234 ) i trebao bi ti ga dodati na listu uredjaja i onda probaj poslati . tak sam nedavno frendu objasnio za d600 i proradilo mu je . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#8 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
software bas od samsunga je vrlo musicav kad je u pitanju bluetooth , sa kabelom je puno,puno bolji , ja sam dosad uvijek isao preko bluesoleil softvera od bluetootha i nije bilo problema . |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
Evo skinuo san neki softver i fala bogu napokon radi. Hvala svima na pomoći |
![]() |
![]() |
|
|