![]() |
(riješeno) Prebacivanje slika s mobitela na comp
Imam mobitel "Samsung X680" i trebam prebaciti neke slike na Laptop i koliko znam trebam kupiti nekakav usb kabel za povezivanje i u zadnji čas prijatelj mi dođe i kaže, pa ti na laptopu več imaš bluetooth (kojega koristim za bežični miš) i sa time možeš bežično prebaciti slika sa mobitela na comp.
Da li je on u pravu, i ako je kako da to uradim (koji softver itd.) |
Pa ako imaš bluetooth na laptopu i na mobitelu onda možeš prebacivati podatke bežčno a za software si trebo dobiti neki cd uz mobitel na kojemu je program za prebacivanje. Ako nisi dobio nikakav cd s mobitelom onda probaj potražiti softwer na samsungovim stranicama ---> www.samsung.com
Ili :google: |
Mobitel je rabljeni kojega sam dobio na poklon ali bez CD a na samsungovim stranicama nikako da neđem softver za download (ustvari neznam što da upišem da mi traži)
|
Evo sad sam pronašao CD od laptopa sa driverom za bluetooth te instalirao driver uspješno i pojavila se u systray plava ikonica bluetooth ali opet isti problemi.
Otvorio sam sliku na mobitelu i odabrao pošalji/preko bluetootha i nakon 5-10 sec dolazi poruka: "Bluetooth uređaj nije pronađen" Ne mogu vjerovat da je to toliko komplicirano, više neznam šta da radim. |
probaj prije slanja upariti uredjaj , dakle tamo gdje su na mobu opcije za bluetooth pogledaj za uparivanje sa kompom , mozda i pise nesto u stilu dodaj novi uredjaj , kod uneses isti sa obe strane ( 0000 ili 1234 ) i trebao bi ti ga dodati na listu uredjaja i onda probaj poslati . tak sam nedavno frendu objasnio za d600 i proradilo mu je .
|
Moraš imati software za mobitel inaće mislim da neće ići provaj malo progooglati mora neđe biti software a provaj i ovo što ti je router reko trebalo bi raditi
|
|
software bas od samsunga je vrlo musicav kad je u pitanju bluetooth , sa kabelom je puno,puno bolji , ja sam dosad uvijek isao preko bluesoleil softvera od bluetootha i nije bilo problema .
|
Evo skinuo san neki softver i fala bogu napokon radi.
Hvala svima na pomoći |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:46. |