|
![]() |
#1 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Ovako, prije dva dana sam dobio ADSL. Prvo sam ga spojio na prvi LAN utor (ima dva+2 za MAxTV) i pola stranica mi nije htio otvorit...u Guild Warse se nisam mogao ni ulogirat. Onda sam piknuo u drugi LAN utor....sada sam se uspio ulogirat ali kod učitavanja nivoa u GW traje 4ever da connectira (10-15sec) a nekad stane po par minuta pa sam morao izać iz igrice. Neke stranice (Gamespot, Yahoo mail, Guru3D) i dalje nije mogao otvorit, samo učitava... Zatim sam spojio preko USB-a i instalirao drivier i sada sve radi normalno, Guild Warsi i browsanje... Pitanje: ostaviti na USB-u ili pokušat sredit da ide preko (integrirane) LAN kartice? U čemu je razlika? Koji inače radi brže? I kako uopće srediti ovo da radi preko LAN-a?
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Dobio "srečicu" Kasdu? Pogledaj u Mrežama Sticky, unesi Gateway, DNS - ove u postavkama mrežne |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Stavi preko LAN-a: 1. manje opterećuje sistem 2. ne trebaju driveri (koji također opterećuju sistem) 3. za usb se uvijek može naći bolja funkcija Pretpostavljam da je problem u LAN driverima pogotovo što imaš Vistu koja je i inače probematična po pitanju drivera.
![]() |
#4 |
Gamer 2 the Bone
|
Je, kasda...jedino takve sad daju mislim. A onda su mi windowsi downloadali optional update driver za isti modem...Pirelli! ![]()
![]() |
#5 |
Gamer 2 the Bone
|
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Vidiš, dobar info. Nebudi ti zapoviđeno, postaj ovdje više informacija o tom Kasda USB Vista drajveru. Netkome će to pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
Btw, u onom sticky-u za ADL se uopće ne snalazim...ko, šta, gdje, s kim...
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
Što se tiće drajvera probaj kroz System - Device manager pronaći driver properties za više informacija. Obzirom da se radi o Visti, prvo provjeri da je mrežna uredu instalirana i da radi. Na početku Sticky - ja imaš općeniti info a potom po uređajima. Ako imaš jedno računalo onda se nemoraš masirati sa prebacivanjem Kasde u router mode rada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gamer 2 the Bone
|
Glede drivera, u properties pise da je certified by microsoft. Ali driver je iz 2002?!?! Ah, bitno da radi.... Pirelli USb ND-is (ili nesto) device...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Meni kad sam uzimao DSL Kasda nije htjela radit preko integrirane mrežne (Intel 1 gbps),nije automatski kupila ip adresu,niti je radila s ručno upisanom....i otad radi na usb-u.. Frend je imao malo usb portova pa je uzeo mrežnu i radi mu bez problema ..pa eto..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|