|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Pes 3
Daklem nakon sto sam kupio igru krvavo zaradjenim parama susreo sam se s problemom koji se zove "PES konjugvitis" a ocituje se tako da neovisno u kojoj rezi igrate igra je hebeno spora bez obzira na detalje itd.... Nakon sto sam isprobao brdo nacina naisao sam na ovaj koji je ni manje ni vise nego USPJEŠAN! Sve sto trebate napraviti je da skinite OVAJ fajl i zamjenite SAVE direktorij s ovim iz zip-a! Nakon toga pokrenete igru i vojla, uzivajte u najboljoj nog simulaciji na svijetu. p.s: primjetio sam da se PES3 nevoli s 52.16 WHQL driverima pa bi bilo pozeljno skinut ili novije (ja koristim 53.03) ili starije. Uživajte! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Ja sam na svojoj prastaroj GF2 iskljucio antialiasing i sve ide normalno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
meni inače na 7500LEti, ali danas na sapphire 9800SE mi je tak zavlačila, muljala i uništavala sliku da sam zbog toga gubio na 3 zvjezdice. ali skužio sam zakaj... prevelika količina alkohola u krvi :-) ipak je petak, ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ej,samo da vas obavijetim da ne mogu napraviti download ovog SAVE fajla za nogic nadam se da ce uskoro proraditi......
![]() |
#6 |
Tlacitelj i neznalica
|
Kada ce ta stranica proraditi da li netko zna? Ili ako netko ima viska vremnea i ima taj fajl na kompu moze mi posalti na email naravno ako je to neki mali fajl...... giga3@net.hr HVALA!
![]() |
#7 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tlacitelj i neznalica
|
Puno hvala na stranici za SAVE fajl....ali imam novih problema. Ne znam kako vama ali ja ne mogu nikako namjestiti da mi igra nekom optimalnom brzinom.Ili je prespora ako stavim na normal ili je prebrza ako stavima na double speed.Mjenjao sam rezolucije ali sve izna 640*480 otpada igrao sam se sa detaljima ali nista uvijek je presporo ili prebrzo.Probao sam i na XPu i isti je problem.Glupo mi je igrati kada igra leti ko luda ne mogu stici reagirati,na ISS-u na Playstationu je brzina podjeljena u 7-8 crtica i lijepo biras....Ima li negdje drugdje za podesiti brzinu a da ja neznam?Kako vi to igrati na kojoj rezi i na kojim detaljima? Double speed ili normal?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|