|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pitanje u vezi modela Fortron napajanja
Evo ovako! Moj bratić prije cca 5 mjeseci kupio Fortron 350W PNF (bar je mislio da je to kupio) i ja neki dan dođem do njega, on neš prčko po kompu i skontam da nema isto napjanjae ko ja (ja imam 350W PNF)... Njegovo je iz serije GLC, a na ručunu piše da je kupio PNF, (tj. ne piš točno to, al piše da ima 120mm vent, a ovo GLC ima 80mm) Sad mene (nas ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Tvog bratica su presli ko majmuna, pretpostavljam u Vemilu. Postoje, koliko se sjecam, 3 serije: GLC (dobra, no s bucnim 80mm ventom, ne znam kakve su specifikacije, tj. na kojim railovima daje koliko), THN (tihi 120mm vent, stabilni naponi, no stara serija sa bikovski jakim 5V railom a pomalo slabasnim 12V railom, naime nekad se 5V najvise koristio, danas je to 12V) i PNF (vrlo tiha serija s jakim i stabilnim 12V railovima). Postoje i Bluestorm napajanja, koliko se cini-slicna su THN-u po snazi, no preskupa. Nije nijedna serija zapravo losa, nego je manje dobra, ako me kuzis. A PNF je ono... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ma je vemil! odma su svi skontali da se radi o njemu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
ja sam u vemulju još prije kupio grafu, uglavnom, na računu je pisalo da ima vivo no nije imala. To nisam ja skužio nego lega Xedni i sami su mu ponudili (jer je grafa valjda crkla pa otišla na reklamaciju) zamjenu za drugu grafu. Dakle, MORAJU ti je ili zamijeniti ili povrat novca ili nešto sedmo s osmog planeta.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|