![]() |
Pitanje u vezi modela Fortron napajanja
Evo ovako!
Moj bratić prije cca 5 mjeseci kupio Fortron 350W PNF (bar je mislio da je to kupio) i ja neki dan dođem do njega, on neš prčko po kompu i skontam da nema isto napjanjae ko ja (ja imam 350W PNF)... Njegovo je iz serije GLC, a na ručunu piše da je kupio PNF, (tj. ne piš točno to, al piše da ima 120mm vent, a ovo GLC ima 80mm) Sad mene (nas :) ) zanima koja je razlika jer znam da svi prepručuju ovo napajanje iz PNF serije, jer kolko sam skonot ostale serije smrde... :) |
Tvog bratica su presli ko majmuna, pretpostavljam u Vemilu. Postoje, koliko se sjecam, 3 serije: GLC (dobra, no s bucnim 80mm ventom, ne znam kakve su specifikacije, tj. na kojim railovima daje koliko), THN (tihi 120mm vent, stabilni naponi, no stara serija sa bikovski jakim 5V railom a pomalo slabasnim 12V railom, naime nekad se 5V najvise koristio, danas je to 12V) i PNF (vrlo tiha serija s jakim i stabilnim 12V railovima). Postoje i Bluestorm napajanja, koliko se cini-slicna su THN-u po snazi, no preskupa. Nije nijedna serija zapravo losa, nego je manje dobra, ako me kuzis. A PNF je ono...:care:
|
Citiraj:
|
taj GLC ima čini mi se jedan 12V rail
|
Citiraj:
|
BlueStorm je retali THN
BlueStorm II je nešto bolji i jači od jedinice |
evo bio on danas pitat za to napajanje i rekoše mu da ga ne mogu zamjenit jer je prošlo previše vremena! Gadovi! I fora je još što na tom napajanju piše ista šifra ko i na PNF! Mislim stvarno...
|
brijem da ti moraju zamijeniti, podvalili su ti drugi uređaj... po zakonu su obavezni promijeniti.
|
Pretpostavljam da se radi o Vemilu, neke su clanove pokusali tako smuljati...
Spomeni im inspekciju i novine... |
ma je vemil! odma su svi skontali da se radi o njemu
:D |
ja sam u vemulju još prije kupio grafu, uglavnom, na računu je pisalo da ima vivo no nije imala. To nisam ja skužio nego lega Xedni i sami su mu ponudili (jer je grafa valjda crkla pa otišla na reklamaciju) zamjenu za drugu grafu.
Dakle, MORAJU ti je ili zamijeniti ili povrat novca ili nešto sedmo s osmog planeta. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:03. |