|
![]() |
#1 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() Dragi prijatelji, Ovo pisem da vas upozorim na nesto sto mi se dogodilo i zato sto sam postao nevina zrtva prevare ispred supermarketa. Dogodilo se je ispred Mercator centra u Splitu, a vrlo lako moze se dogoditi i vama. Evo kako to izgleda. Dvije zgodne, tamnopute 18 - godisnjakinje prilaze do vasega auta upravo kad slazete namirnice, koje ste kupili, na pod ispred prednjeg sjedista i spremate se za odlazak iz centra. Jedna od njih pocne cistiti vjetrobransko staklo sa Windex-om za prozore, dok druga prilazi do vas i naginje se kroz prozor tako da joj grudi skoro ispadnu iz grudnjaka i kaze: "Zivio!" sa juznjackim naglaskom. Nemoguce je ne pogledati je! Kad im se uljudno zahvalis za ciscenje stakla i ponudis nesto novaca, kazu da im treba prijevoz do Sinja i pitaju mozes li ih povesti. Ako pristanes, obje udju u auto i sjednu na zadnje sjediste. U toku voznje, odmah nakon sto izadjete na autoput, one se pocinju dirati, maziti i ljubiti, a onda jedna preskoci na prednje sjediste i otkopca ti hlace, i, dok izvodi oralni seks, druga ti ukrade novcanik... Ja sam na taj nacin bio napadnut u utorak, srijedu, cetvrtak i petak, ali u subotu i nedjelju nisam ih vise mogao naci! Budite oprezni!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#4 |
®
|
Rofl,stvarno opreza nikad dosta..LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
®
|
nije mogao odoliti... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Za***i to... Ko ce svaki dan kupovati novi novcanik? =) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma nije, on je se svaki put vraćao da vidi jer mu kod njih ostao novčanik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() ![]() Možda ih nema jer su potrošile sredstvo za pranje prozora...mogao bih i ja navratit malo...Mercator kažeš... ![]() ![]() Jel tko za da dođemo nas više sa kombijem jednim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja bi dam svaki dan da me okradu!!! A novčanik ne nosim nikada, kao ni dokumente, vozačku... Tako da mi niti nemaju šta okrast. Imam samo zgužvani cash u đepu ![]() Nemogu, a da se ne zamislim takvu situaciju... Dobiješ besplatno pranje stakla i pranje ******* znate na što mislim ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Aaaaaaaaa looooool ![]() ![]() ![]() Ja bi se skucao da mi to naprave dok vozim, znate čovjek se uživi...... ![]() Ali orginalne su moram priznat, samo da vidim da mi to naprave uključio bi brisače kad bi izašle iz auta, a ostalo znate kak ide.. ![]()
![]() |
#21 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Možda im mercator plača da skupljaju više mušterija ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
pa ti budi lud i vrebaj cehinje po plazi....kazes Mercator u Splitu jel....hmmm mogao bi se provozat docentno ![]() ![]()
![]() |
#23 |
.
|
(Cure) ne rade vikendom, navrati sutra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
®
|
fanAtik je ušutio sigurno jadan već treću noć čeka pred mercatorom... nemoj se ubiti nije sve tako crno...ne možeš svaki dan biti tako sretno pokraden... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
.
|
Nadam se da ce navratit i do Slavonije malo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |