|
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
U Linksu, gdje bi bilo... EIDT: Krivi link... ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 12.07.2007. u 14:27. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
doslo je prekjucer u links opet |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Evo ja sam uzeo napajanje a dojmovi su: Ciljao sam ovo napajanje jer je po revewima, i iskustvima korisnika najtiše. Napajanje nije tiho kako sam mislio, ali je do sada najtiše koje sam imao. Pozitivno: -kablovi oblozeni mrezicom -molex konektori su napravljeni na malo drugacijem principu cime je puno olaksano vadenje istoga iz uredaja Negativno: -nije modularno Dal 600kn vrijedi neznam, ali ja sam ocito spreman toliko dati za najjeftinije napajanje... EDIT: Takoder sam primjetio da napajanje bas i nije pretesko. Za Tagan i-Xeye 420W sam siguran da je dosta tezi, a za fortron 350W PNF nisam ziher, ali takoder mislim da je tezi |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
YL su imale samo prve revizije S12 (dakle modeli iz 2005.) druga i treća revizija S12, S12II, S12E+, M12 imaju ADDA Tagan je teži jer se dosta grije pa ima puno više aluminija u sebi, također to kaj nije modularan nebi uzeo kao manu jer ipak nema baš toliko konektora da bi sad to bio problem.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Točno... Uostalom ako se ima dobar case pogodan za sakrivanje... ![]() Ja u svojem imam dosta mjesta za sakrit jedno 20ak nepoželjnih molexa bez problema... ![]()
![]() |
#12 |
Premium
|
hmm primjetio sam nesto. Naime na linksovoj stranici piše da prodaju model: Napajanje SEASONIC 430W, S12II-430(430HB) Dok na mojem modelu piše: SS-430GB Ovaj HB ocito nije 80 plus serija evo na ovom linku su svi modeli seasonica: http://www.seasonic.com/product/pc_retail.jsp |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
da ma krivo su napisali HB su bili S-12, modeli dok su GB SII-12 Razlika je u tome da je SII mrvicu jači ali i mrvicu glasniji (+jos one razlike u potrosnji itd); bar tak piše ekipa na forumu od "silentpcreview.com" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|