![]() |
Gdje ima Seasonica s12 430w za kupit i koja je cijena ?
Kao što tema glasi, pa molim pomoć......
|
U Linksu, gdje bi bilo...
EIDT: Krivi link... :D |
|
Što znači ovo "80 PLUS Series"?
|
Iskoristivost preko 80%
|
doslo je prekjucer u links opet
|
hvala.....
|
Evo ja sam uzeo napajanje a dojmovi su:
Ciljao sam ovo napajanje jer je po revewima, i iskustvima korisnika najtiše. Napajanje nije tiho kako sam mislio, ali je do sada najtiše koje sam imao. Pozitivno: -kablovi oblozeni mrezicom -molex konektori su napravljeni na malo drugacijem principu cime je puno olaksano vadenje istoga iz uredaja Negativno: -nije modularno Dal 600kn vrijedi neznam, ali ja sam ocito spreman toliko dati za najjeftinije napajanje... EDIT: Takoder sam primjetio da napajanje bas i nije pretesko. Za Tagan i-Xeye 420W sam siguran da je dosta tezi, a za fortron 350W PNF nisam ziher, ali takoder mislim da je tezi |
je, lakši je od tagana, seasonic je malo tiši... prije su imalii yateloon a sad addu pa je mrvu glasniji...
brijem da ću ja svog modat:D |
YL su imale samo prve revizije S12 (dakle modeli iz 2005.)
druga i treća revizija S12, S12II, S12E+, M12 imaju ADDA Tagan je teži jer se dosta grije pa ima puno više aluminija u sebi, također to kaj nije modularan nebi uzeo kao manu jer ipak nema baš toliko konektora da bi sad to bio problem. |
Točno...
Uostalom ako se ima dobar case pogodan za sakrivanje... :) Ja u svojem imam dosta mjesta za sakrit jedno 20ak nepoželjnih molexa bez problema... :D |
hmm primjetio sam nesto.
Naime na linksovoj stranici piše da prodaju model: Napajanje SEASONIC 430W, S12II-430(430HB) Dok na mojem modelu piše: SS-430GB Ovaj HB ocito nije 80 plus serija evo na ovom linku su svi modeli seasonica: http://www.seasonic.com/product/pc_retail.jsp |
Citiraj:
|
da ma krivo su napisali
HB su bili S-12, modeli dok su GB SII-12 Razlika je u tome da je SII mrvicu jači ali i mrvicu glasniji (+jos one razlike u potrosnji itd); bar tak piše ekipa na forumu od "silentpcreview.com" |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:21. |