|
![]() |
#1 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Slušalice za u uho ???
Trebal bi preporuku za dobre slušalice sa dost basa ,a opet za ok cjenu. Imam Sony MDR-ED228LP ![]() U početku su bile super, a sad ko da im fali basa, pa bi nekaj malo boljeg. ![]()
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
koliko novaca, u svakom slucaju Sony,i to MDR-ex32/51/71/90, zadnje 3 imam u posjedu, na 1. mjesto bi stavio ex51 jer su najisplativije od navedenih
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
takoder imam e51, iako je prilicno tesko nabavit te sluske. dodu nekih 210kn. zvuk fenomenalan, a izolacija vanjske buke jos bolja, tak da mogu cak na 50% slusat i nista se ne cuje izvana...
![]() |
#6 |
teta Mraz
|
ima tu: http://www.svijet-medija.hr/sony_mdr...,9464,154.aspx pise raspolozivo, ako nema onda u Sony centru: http://www.sancta-domenica.hr/
![]() |
#7 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Hvala ![]() Btw, koje bi bile dobre ear-in sluške za mob (k750)? HPM-70 možda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
teta Mraz
|
hpm-70 su jedine dobre, al su tako fakin preskupe da ih se ne isplati kupovat, iako su neusporedivo bolje od svih ostalih slusa koje idu sa mobovima, nisu ni blizu prave Sony ex serije, ja bi rekao da je to neki "Ex seria skarat", o sugavom kabelu da i ne govorim, onaj adapter se lako s*ebe tamo di se utaka u mob, zvuk je dosta losiji, mislim da je najbolje uzet ove obicne, srezat ih jer i tako ne vrijede drek, te stavit malo kvalitetniji 3,5mm jack utor, pa spojis sta god oces ![]()
![]() |
#10 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ja sam na svom p910 od sluski koje dodu uzo kabel i mikrofon i na jednom kraju stavio 3,5mm jack i sve savrseno, skinuo ALON mp3 player (ima EQ koji nije bas nesto posebno al ga ima, ak netko zna neki drugi prgm za symbian tog tipa sa full EQ bio bih zahvalan)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
teta Mraz
|
![]() |
#13 | |
teta Mraz
|
Citiraj:
![]() http://www.svijet-medija.hr/sony_mdr...13937,154.aspx
![]() |
![]() |
#15 |
teta Mraz
|
...ne preporucam, zapravo mogu rec da bjezite od njih, koristio sam ih par dana krajem prosle god i ostao razocaran, kostale me skoro 400kn a od dobrog zvuka ni z...jedne sony ex ih razvaljuju u svakm pogledu, osim mozda u kvaliteti kabela, no zvuk, posebice niski tonovi, udobnost i (ne)izoblicenja su deinitivno na stranii Sony-a, prodao sam ih nakon 5-6 dana i rekao nikad vise experimentirat tako, SH radi odlicne naglavne sluse, al ove Cx i Mx su zadnji drek, i jos ktom kostaju po zlato ![]()
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Ne kažem da je sony loša marka, al nemože se usporediti s sennheiserom, barem ništa od ovoga što sam čuo..a čuo sam dosta..čak sam u nekim modelima bio zadovoljniji s Panasonicom nego Sony slušalicama u istom cjenovnom rangu.. AKG za po kući..Sennheiser za po vani..sony je čisto kao i Golf u svijetu auta..dobar..pouzdan al nimalo poseban..toliko od mene..
![]() |
![]() |
#18 |
teta Mraz
|
nemam niti ja nista protiv sennheiser-a, dapace, naglavne sluse su im vrhunske te i sam posjedujem jedne, al ove sta ulaze u usi su im totalna katastrofa, isprobao sam puno modela i to je sve drek, cx300 jos nekako kada bi kostale 200-njak kn, al mx su stvarno lose za po***dit, sony radi najbolje "male sluse za mase", i protom ne ulazim u Sure modele od 200-700€, vec one za mase, dakle gore navedene, i mislim da tu nema konkurencije vec dugo.. ...de se samo sjetite koji malo pratite legendarnih Mdr-E838Lp dva pari sam svojedobno uzeo u Bratislavi jer su bile bez konkurencije cijenom od 20€, te E931 i ED21/31 koje su jos danas naj izbor za one koji ne vole zohare u usima AKG nebi spominjao jer su malo preskupe za moj ukus, drazi su mi bolji zvucnici, a i ovdje se prica o inear slusama, gdje oni imaju samo par usputnih modela vidim da si spomenuo i Panasonic, jedan put sam uzeo Rp-hv neznamkojibroj u Exportdrvu, 120kn najskuplje sa onim sljokicama u bojama, bio sam ocajan jer u cilom splitu dobrih slusa nije bilo, i....one sluse sa pazara od 15kn sta svi moji frendovi kupuju zvuce mozda samo malo losije, a usi su me zabolile nakon 5min, bacio sam ih(bez zezanja) u smece nakon nekoliko dana. mislim da za normalnog korisnika nema boljih od inear slusa od Sony-a, za malo zahtjevnije u su i ex90 koje su ako nis dostupne kod nas, pa nemoramo trcat vanka po neki 100+€ Sure... odoh spavat ![]()
![]() |
#20 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma Shure je super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003