|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ako sam te tocno razumio imas problema u skidanje Mail za servera? Hotmail ti ne podrazava POP3/SMTP, vjerovatno ni Yahoo. Ako zelis koristiti Hotmail sa TB moras si nabaviti WebMail Add-On. Dali imas to? Ako nemas mozes ih skiniti ovdje <KLIK>
"Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in one pretty and well preserved piece, but to skid across the line broadside, thoroughly used up, worn out, leaking oil, shouting GERONIMO!" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Sigorno imaš yahoo.com koji se plača. Yahoo mail si trebao otvorit sa nekim drugim nastavkom npr yahoo.co.uk i onda ti radi normalnono mozilli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
|
Tko? Ja? Nemam, imam free account...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Nismo se razumjeli. Ako imaš mail yahoo.com oni ti ne dopuštaju da ga koristiš sa mozillom ili OE, Zato ga treba otvorit kao npr. yahoo.co.uk i onda radi bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
Imam xxxx@yahoo.com i sve radi OK...
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|