|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Graficka problem & kupnja nove
ovako , stvar ozbiljna i hitna. amd xp 2100+ ,512 ddr , abit nf7-s 2.0 , graf. gainward gf 4 ti 4200 128 ddr GS VIVO . prije nekih tjedan dana se pocelo *ranje desavat. kad sam upalio komp i dode do djela di se ucitavaju win [ win xp pro ] , tam je slika sjebana nekak i neke crtice se vide i komp se samo resetira. onda sam oso u safe mode , uninstalirao graf i drivere itd , digo windowse normala i stavio default drivere od graf i onda ok , al cim bi updetao drivere na novije , ponovo isti problem , doslo bi do djela di se win dizu. bio sam i formatirao i nije pomoglo. nakon cca 3 dana samo od sebe proradilo i danas [ dva dana nakon kaj normalno radi ] mi ponovo isti problem , tj komp mi samo zabloko , slika se sjebala i moro u safe mode i uninstalirat graf itd. zna netko u cem je problem ? na defaultnim driverima od windowsa ,kad se dizu windowsi isto je *jebano ono kad se ucitavaju , no normalnu udu u windowse.... sad mi se ikone 'gube' , malo slike ima pa nema [ radi na 100 hz ] itd..... onak sve cudno.... cooler na graf. radi normalno , nije nes pretopla..... btw jel mi ovo najbolji izbor do 1500 kn ? 5054 VGA SAPPHIRE ATI Radeon 9600PRO 128 bit, 400 MHz, 128 MB, with tv out & DVI 1.418,95 1.348,00 12 btw koju graf kupit do 1500 kn !? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Graficka problem & kupnja nove
Citiraj:
Imas u Ve-milu Radeon 9700 np (BBA) za nekih 1500kn, to ti je najbolji izbor ak kupujes vec novu.
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
|
a dobro. nego koliko bi ja mogao dobit za tu svoju giforcicu , da je full ispravna ? to delux izdanje itd ? btw kak skuzit dal je stvar do pregrijavanja ili nes drugo ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
sve koristim vec duze, a drivere koje na graf koristim [ 43.45 ] radili bez problema mjesecima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||
Moderator
|
Pa probaj stavit neke druge detonatore (npr 41.09) pa ces vidit jel do softwarea ili nije.
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
frend veli da mozda crkla memorija na grafickoj i da to zajeb. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||||||||
Moderator
|
Citiraj:
![]() Probaj ju jos testirat s tim driverima iz Win XP-a i ako tu radi normalno onda nije sjebana. btw imas garanciju?
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
btw na njuzima mi vec 2. lik veli da mi mozda napajanje crklo..... budem sutra provjerio....... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
sutra cemo probat....... ja se nadam da je napajanje ........ mater i kompu i svemu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2001
|
Iman i ja sličan problem sa leadtekovom fx5200 ultra, nakon dužeg igranja te nakon restarta bude raspadnuta slika, ovi iz časopisa vidi kažu da je vjerojatno do memorije ili do hlađenja kartice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Lijepo ti lupi format pa windowse nanovo i onda stavi neke druge drivere.Ako ni onda ne radi onda znači da nije do softwarea.Onda lijepo napravi ovo što je tor rekao, a ako nije ni to onda ti je sigurno memorija otišla.U tom slučaju probuši rupu u desnom kutu kartice i stavi je na ključeve ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|